Igen, ez a Kentaur, avagy a BA.2.75-ös variáns, ami jobban terjed minden eddigi változatnál.
Fasza
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, ez a Kentaur, avagy a BA.2.75-ös variáns, ami jobban terjed minden eddigi változatnál.
1.951.079 fertőzött (+10.255, az előző héten)1.940.824 fertőzött (+8.036, az előző héten)
628 kórházban (+140)
16 lélegeztetőgépen (+6)
15.907 aktív eset (+4.712)
1.878.221 gyógyult (+3.289)
46.696 elhunyt (+35)
6.412.386 kapott oltást (+389)
3.885.874 kapott harmadik oltást (+1.082)
307.965 fő már a negyedik oltását is felvette (+2.045)
Oroszok Az Igazság Oldalán
A WEF 2015-ös videója arról szól, hogy egy orvosi mRNS-eljárás képes tartósan megváltoztatni az alany és utódai genetikáját. Minden érthető...t.me
@Kim Philby most ebben mi dühítő volt?A majomhimlő elleni oltás hamarosan Magyarországra is megérkezik
Az uniós beszerzésből kapunk mi is.hvg.hu
Mi az előző három?Ti mit gondoltok a negyedikről?
Én szüleimmel (75+) fölvetettem. De magam még nem tudom.
Ja igen, és jól tetted. Ez a mostani úgy néz ki nem vészes, de sose lehet tudni. És 75 felett azért már nem vicc a játékTi mit gondoltok a negyedikről?
Én szüleimmel (75+) fölvetettem. De magam még nem tudom.
1-2 Sputnik,Mi az előző három?
Megbízható nem hivatalos infó alapján, nagy különbségek nincsenek.
Ha (de gondolom nem) kínait kaptál az kb halottnak a csók. Rövid távon ért valamit, ha ért.
A pfizer tisztán mostanra elmúlóban.
A kevert AZ+Pfizer, Szputnyik+Pfizer, J&J+Pfizer (Pfizer modernával helyettesíthető) egész gyors visszaépülést tesz lehetővé.
Ab teszt adhat támpontot, de az új verzióról nem sok infó van ilyen tekintetben.
Azt gondolom, ha veszélyeztetett vagy, és sokat dolgozol kockázatos területen érdemes egy másik elven működő vakcina. Erre amúgy még a kínai is jó.
Az elég jó kombó. A ruszki vakcinárol sok mindent el lehet mondani (buzi erős oltási mellékhatások, nem kifejezett törekves az eu megfeleltségre, stb) de azt nem, hogy ne működött volna. A pfizer meg jó boost rá.1-2 Sputnik,
3. Pfizer volt
Igazság szerint csak az első Sputnikra volt -talán- közepes immunválasz, másodikra semmi.Az elég jó kombó. A ruszki vakcinárol sok mindent el lehet mondani (buzi erős oltási mellékhatások, nem kifejezett törekves az eu megfeleltségre, stb) de azt nem, hogy ne működött volna. A pfizer meg jó boost rá.
De ettől függetlenül, kisebbfajta csoda lenne, ha maradt volna ab-d. Csak kb biztos lehetsz a szekunder immunválaszban.
Tényleg rád van bízva, én talan J&Jt vennék fel, ilyenre, ha lehet. De az mRNSek se ártanak.
Az a nehéz a dologban, hogy az immunválasz meglehetősen összetett dolog. Főleg mert nagyon nehezen mérhető, és legjobb tudomásom szerint nem nagyon van T és B memóriasejt teszt. Pedig jelenleg ez lenne a kérdés az esetedben.Igazság szerint csak az első Sputnikra volt -talán- közepes immunválasz, másodikra semmi.
Pfizerre sem sok :/
Te mostanában vennéd fel ha nekem lennél, vagy még várnál vele?
Nekem a sputniktol semmilyen mellék hatás nem volt.Az elég jó kombó. A ruszki vakcinárol sok mindent el lehet mondani (buzi erős oltási mellékhatások, nem kifejezett törekves az eu megfeleltségre, stb) de azt nem, hogy ne működött volna. A pfizer meg jó boost rá.
De ettől függetlenül, kisebbfajta csoda lenne, ha maradt volna ab-d. Csak kb biztos lehetsz a szekunder immunválaszban.
Tényleg rád van bízva, én talan J&Jt vennék fel, ilyenre, ha lehet. De az mRNSek se ártanak.
És vagy vagyis tehát?Nekem a sputniktol semmilyen mellék hatás nem volt.
Se a sputniktol se a pfizertol nem volt mellék hatás. De covid se.És vagy vagyis tehát?
Tisztázzuk, attól, hogy valaminek LEHET, erős mellékhatása, még nem biztos, hogy LESZ!
Alaptétel.
A másik, hogy aminek hatása van, annak mellékhatása is.
Örülj neki, hogy nem volt
Ez szerencse, és örülj neki szerintem. Ne értsd félreSe a sputniktol se a pfizertol nem volt mellék hatás. De covid se.