Járványok, fertőzések

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
20 225
35 580
113
Én karácsonykor voltam beteg, felső légúti cucc. A következő italt ittam, igen jó hatása volt. Gyömbér, darabolva, kurkuma por, őrölt fekete bors, őrölt Cayenne bors. Ezeket főztem kb 10 percig, leszűrtem és ittam. Próbáld ki, ha tudod.
Kurkumát ki nem állhatom,de a gyömbéres borsos teát diktálja belém az asszony (mikor nem figyel,kis kisüstivel feljavitom).Izzadok tőle,mint egy muraközi igásló.
Ilyenkor két hétig is elnyüglődöm,mire végleg megszabadulok tőle.Közben vigyáznom kell,nehogy visszaessek.

svajcibeka

Well-Known Member
2013. február 10.
1 489
4 565
113

minek

Active Member
2018. április 30.
50
108
33
Az Iráni munkatársam és a családja is ebben a kórságban van. A Zürichi reptérböl egyből vitték a kórházba Őket, mindenki 40 fokos lázba van. A fia el is ájult, olyan szarul Vannak.
Nem kétlem, hogy megbetegedhet tőle az ember. Itt inkább az van, hogy ezt is kezdik úgy kezelni, mint a covidot. Amúgy meg:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

svajcibeka

Well-Known Member
2013. február 10.
1 489
4 565
113
Nem kétlem, hogy megbetegedhet tőle az ember. Itt inkább az van, hogy ezt is kezdik úgy kezelni, mint a covidot. Amúgy meg:
Ezt én is így látom.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 703
62 848
113

Most legyünk őszinték. Ha nem fújják fel így mesterségesen a Covidos hisztit, szerintem föl sem tűnik , hogy van.
Legalábbis nálunk a környezetünkben egy erősebb influenzának tűnt. Két napig elég beteg voltam, lázam volt, köhögtem stb...
De két nap és elmúlt. Mindenki másnak is.
Persze, tudom, egy elemes minta, de szerintem nagyon túllihegték azt a dolgot is.

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 836
15 342
113
Most legyünk őszinték. Ha nem fújják fel így mesterségesen a Covidos hisztit, szerintem föl sem tűnik , hogy van.
Legalábbis nálunk a környezetünkben egy erősebb influenzának tűnt. Két napig elég beteg voltam, lázam volt, köhögtem stb...
Persze, tudom, egy elemes minta, de szerintem nagyon túllihegték azt a dolgot is.
A túlterhelés miatt oszeomló egésségugyre azért mégis csak felfigyeltél volna ... :rolleyes:

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
20 225
35 580
113
Qrva nagy szerencséd volt.Én 6 hétig voltam beteg,és volt kollegám,ki belehalt.

• Szomorú
Reactions: Loken and fishbed

Crusader

Well-Known Member
2018. november 27.
918
2 634
93
Pár ismerősöm belehalt a covidba. Szervezet és kezelés függő volt a dolog vége...

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 703
62 848
113
A túlterhelés miatt oszeomló egésségugyre azért mégis csak felfigyeltél volna ... :rolleyes:

Amióta élek össze van omolva. Szóval szólj majd légyszíves, hogy éppen mikor nincsen összedőlve. Ugyanis szívesen elmennék megnézni , hogy néz ki olyankor.

Qrva nagy szerencséd volt.Én 6 hétig voltam beteg,és volt kollegám,ki belehalt.

Lehet körülöttem mindenki az volt. Ettől persze hallottam olyanról aki bele halt, meg olyanról is aki kórházba került, de haza jött.
Ez nem a közvetlen környezetemben volt. Mondjuk a mai napig halnak meg emberek influenzában is :rolleyes:

Pár ismerősöm belehalt a covidba. Szervezet és kezelés függő volt a dolog vége...

Ez minden betegségnél így van. :)

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 386
38 295
113

• Tetszik
Reactions: Loken

minek

Active Member
2018. április 30.
50
108
33
én 2x kaptam el komolyabban, persze semmi kórház nem volt.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby and fip7

Blitz97

Well-Known Member
2020. május 13.
4 899
12 092
113
Most már volt tekintetes főnökasszonyom dönt erről is.

svajcibeka

Well-Known Member
2013. február 10.
1 489
4 565
113
Most már volt tekintetes főnökasszonyom dönt erről is.

Nagyon helyesen...

Blitz97

Well-Known Member
2020. május 13.
4 899
12 092
113
Nagyon helyesen...
Ja, persze.

Cili mindenhez ért a HR-től kezdve a pénzügyön át a gyógyszer-engedélyeztetésig vagy akár az idegméreggel (khm.. deltamethrin) végzett szúnyogirtásig...
A nagy hozzáértése is közrejátszott abban, hogy a továbbiakban nem kívántam a kifilézett OGYÉI maradványainál dolgozni.

svajcibeka

Well-Known Member
2013. február 10.
1 489
4 565
113
Ja, persze.

Cili mindenhez ért a HR-től kezdve a pénzügyön át a gyógyszer-engedélyeztetésig vagy akár az idegméreggel (khm.. deltamethrin) végzett szúnyogirtásig...
A nagy hozzáértése is közrejátszott abban, hogy a továbbiakban nem kívántam a kifilézett OGYÉI maradványainál dolgozni.
A Te döntésed...

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 386
38 295
113
Döbbenet...:rolleyes:

minek

Active Member
2018. április 30.
50
108
33
Ja, persze.

Én az egyik nagy (magyar) gyógyszergyártónál dolgozom, törzskönyvezési területen. Igen, a hírek szerint eléggé lezüllesztették a nagy múltú ogyéi-t, sajnos.