Na látjátok, ez így a rémhír. Amikor egy olvasott netes portál elkezdi a baromságot zéró utánajárással, tök mindegy nekik, hogy igaz v. hamis, csak kattintsanak, és a fóbisáok, mint az a homokos macskás kattint is, sőt, megosztja, kommentálja. Ezért írtam Python kapcsán is, hogy nem a hírekkel van baj, mindkét oldal fogalmaz így vagy úgy, de járvány és országos probléma idején, amikor tényleg tízezrek veszítik el a munkájukat, karanténban van a fél ország, akkor nem veszünk át minden hírt alapból, hanem utánajárunk. Azért lehet látni, hogy melyik a baromság és melyik nem az. Elsőre. A Vadhajtások szintén puffog, sok ballib portál szintén. Nem a hírrel van a baj, hanem az időzítéssel. Pl. azt mondta ismerős ismerőse, hogy ... Na ez simán elmegy fake newsnak válaszátsok idején, de amikor tényleg tájékoztatni kellene, nem rémhírt kelteni, nem rést keresni a pajzson, hogy a sok hülye azt higgye nem kell komolyan venni ezt, mert hazudnak, látjátok, akkor ebből van a baj.
Én kezdetek óta egyfajta véleménnyel vagyok az egész hyperól, DE, hiába a családom gondja, a szülők kérdése, akármit is gondolok, másokkal nem baszok ki. Betartom a szabályokat, tök mindegy ki hozza, igaza van-e, faszságnak tartom-e, mert nem vagyok annak a teljes tudásnak a birtokában, amiben pl. az Operatív Törzs van. Hiába érnék át vezetés közben a piroson, mert látom, hogy zéró gyalogos sincs arra, vagy mehetnék gyorsabban, mint lehet, mert megtehetem, pont az különböztet meg bennünket, hogy önsors és egyéb önromboló életet élünk, semmit sem tisztelve, vagy betartjuk azt, ami még ha nem is fogadjuk el, betartandó. Így pl. nem fogom a szomszédot bajba sodorni, jót dumálni vele, a srácokat is inkább bent tartom, ha megtehetem, mint keresem a kiskapukat, és megszegem a szabályokat.
Ez a sok barom aki a 444 index 24 szentháromságnál dolgozik és szabotálja a társadalmat, pont azt nem érti meg, hogy ez most nem lehet politika, mert minél előbb verjük herén ezt a szar vírust, ez a nyomorult állapot minél előbb megszűnik, annál nagyobb eséllyel nem kell elveszítenie több százezer embernek a munkáját, előbb áll fel a gazdaság, előbb tér ismét vissza a normális élet. Ameddig ennek megértése IS gondot okoz egyeseknek, addig igenis picsán kell rúgni őket, akár média, akár nem, mert a szemétkedésükkel több kárt okoznak, mint hinnék. Jópofi kormányfikának fogják fel a helyzetet, miközben taccsra került jópár iparág, és nem látszódik a fény az alagút végén.
Nem értik meg, hogy ugyanazt teszik, mint amerikai és ausztrál kollégáik, melynek a vége a Bondi Beach és Miami. Az USAban most fog elkezdődni a hype, ha az ottani média felfújja, de akkor milliók fognak ott IS utcára kerülni. Míg Kína már kijött belőle, az USA most megy bele. Májusban mentünk volna családdal, nem fogunk.
https://www.vadhajtasok.hu/2020/03/...-a-vadhajtasok-lebuktatja-aljas-hazugsagukat/