Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Írhatnál még néhány gondolatot a pilisi földcsakráról meg a sámàndobok mágikus erejéről is....csak hogy 100% biztosak lehessünk abban amit eddig csak sejtettünk. (bocs...)Tudom, hogy ez amit elmondtam, azt a legtöbb ember gyomra nem veszi be, de szólok!, a szimbólumok sokkal fontosabbak, mint azt az átlagemberek és a fókuszálatlan tudatú tömegek hiszik! Nem véletlenül alkalmazzák. Reklámokban, divatiparban, politikai tömegmanipulációban, stb. Sajnos többnyire ellenünk!
Biztos moderálásra került, nehogy megbontsa a "spártai phalanx"-ot.Tényleg nincs meg.
??
még kommenteltem is...
Mivel keresik magukat degeszre? Filléres maszkokkal, miközben a csilliárdos gazdaság nincs kinek termeljen?
Gyorsuló ütemben nő a betegek száma.Magyarország:
187 fertőzött (+20)
158 aktív eset (+14)
21 gyógyult (+5)
8 (+1) elhunyt
6113 mintavétel (+598)
92 kórházi karanténban (-9)
3945 házi karanténban ez nem friss adat
Regisztrált fertőzött: 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 173 magyar állampolgár
Mi. Itthon vagyunk, nekik meg exportálniuk kell ide egy új, kevésbé globalista jövőben, ami a nemzetállami érdekek primátusára épül.Azzal, hogy
- az ő gazdaságuk futásra kész lesz, amíg a mienk áll, szerinted ki fog jobb pozícióból indulni?
- ha nálunk áll a termelés, szerinted honnét fogunk dolgokat vásárolni?
- a (jó esetben) három hónap K+F előny szerinted mennyibe kerül?
- mindenhol azt olvasni, hogy az állami bankok önteni fogják a pénzt a piacra, szerinted az mind itt marad?
Mi. Itthon vagyunk, nekik meg exportálniuk kell ide egy új, kevésbé globalista jövőben, ami a nemzetállami érdekek primátusára épül.
Az a kemény bassza meg, hogy ilyen szerintem futottak még kategóriás országok úgy néz ki hogy jobban reagálnak az egyébként sokkal szerényebb lehetőségeik mellett a dologra, mint a nagy és csodálatos, kőgazdag' SZABAD VILÁG!
Az a kemény bassza meg, hogy ilyen szerintem futottak még kategóriás országok úgy néz ki hogy jobban reagálnak az egyébként sokkal szerényebb lehetőségeik mellett a dologra, mint a nagy és csodálatos, kőgazdag' SZABAD VILÁG!
Nem ér ez az EU egy marék taknyot sem!
https://index.hu/kulfold/2020/03/24...sokkentes_koronavirus_allami_tisztsegviselok/
Idehaza is örülnék valami hasonló bejelentésnek. De elég volna ha az eü dolgozók bérét hasonlóképp megemelnék minimum míg tart a veszélyhelyzet.