Hajnalban?Bréko!
7:35-kor mondja ov a Kossuthon,
hogy kijárási korlátozás lesz 3.28-4.11-ig.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hajnalban?Bréko!
7:35-kor mondja ov a Kossuthon,
hogy kijárási korlátozás lesz 3.28-4.11-ig.
Olvassá má' utána amiről fröcsögsz! Két hetes hír h megoldódott az ügy!
http://m.atv.hu/belfold/20200313-sz...hamarosan-megerkeznek-az-egeszsegugyi-maszkok[/QUOTE
Ez egy két héttel ezelőtti hír! Azóta érkezett valami Németországból? Kérlek ne hagy figyelmen kívül a kérdést mert tényleg érdekel, hogy beérkeztek-e a maszkok!Olvassá má' utána amiről fröcsögsz! Két hetes hír h megoldódott az ügy!
http://m.atv.hu/belfold/20200313-sz...hamarosan-megerkeznek-az-egeszsegugyi-maszkok
Éjféltől.Hajnalban?
13-án jelenyette be a külügyér h különengedély lesz (nem csak mi az egész eu felé). Feltételezem a német hivatalok is qurva lassan dolgoznak. Utána lehet szállítani.Mikor érkezett be a szállítmány?
Ez egy két héttel ezelőtti hír! Azóta érkezett valami Németországból? Kérlek ne hagy figyelmen kívül a kérdést mert tényleg érdekel, hogy beérkeztek-e a maszkok!
Marcius eleje.13-án jelenyette be a külügyér h különengedély lesz (nem csak mi az egész eu felé). Feltételezem a német hivatalok is qurva lassan dolgoznak. Utána lehet szállítani.
Mert eredetileg mikor értek volna ide?
Na, maradjunk annyiban hogy ÉN kérdeztem relevánsat! Az a 120000 álarc az pont március elején igen jól jött volna nekünk, és az Atv ír amit akar, hogy majd jön az amit mi megvettünk, kifizettünk és a mienk, még mindig nem láttam róla hogy megött volna! Megőrzik, és közben megy a félreduma!!! Közben olyan ország mint ÜZBEGISZTÁN, meg segít!!!13-án jelenyette be a külügyér h különengedély lesz (nem csak mi az egész eu felé). Feltételezem a német hivatalok is qurva lassan dolgoznak. Utána lehet szállítani.
Mert eredetileg mikor értek volna ide?
Elhasználtuk volna! De nagy részét biztos! Tudod hogy miért ment az első török alapanyag, meg kínai késztermékek beérkezéséig az, hogy elég sok fényképet lehetett látni álarc nélküli rendőrökről, vagy sima sebészi maszkban lévő első vonalban dolgozó ápolókról, körzeti orvosokról? Hát nem kis részben ezért! Mondom, hegyes nyelvvel nyalják meg a tojásom!Nem tudom, ezen túl nem talàltam róla hírt.
Csak ne csináljunk úgu mintha már el is használták volna.
Nem lehet kint csoportosulni.Most akkor annyi a korlátozás, hogy az idősek 65+ 9-12ig mehetnek boltba, gyógyszertárba? Ennyi? Minden más nyitva, 65- kimehet bármiért bármikor?
Felfogtam, de pl. nyitva lesz minden bolt holnap is, vagy csak a gyógyszertár és élelmiszer. A kurva UPC folyamatosan valamit basztat a neten, de már skypeon reggel fél nyolc-nyolckor órája van a gyereknek. Állandóan szopunk reggel a nettel, még fingani se volt ma időm, de anyósomékhoz is mennünk kell, munkahelyre is ma hívtak be, nejemet is, kezd az egész kupleráj szagot árasztani itthon, miközben egy tonna leckét ad fel a hülye sulija a lányomnak, de közben képtelenek megoldani, hogy skypeon átbeszéljünk pár dolgot. Katasztrófa, hogy BALfék van egy iskola élén, vagy egy semmitől vissza nem riadó értelmes lény!Nem lehet kint csoportosulni.
Na, maradjunk annyiban hogy ÉN kérdeztem relevánsat! Az a 120000 álarc az pont március elején igen jól jött volna nekünk, és az Atv ír amit akar, hogy majd jön az amit mi megvettünk, kifizettünk és a mienk, még mindig nem láttam róla hogy megött volna! Megőrzik, és közben megy a félreduma!!! Közben olyan ország mint ÜZBEGISZTÁN, meg segít!!!
Ezek a tények!!! Sivatagi rablók, és nem a türkök!!!
Ezek a tények!!! Sivatagi rablók, és nem a türkök!!!
Nem mondott mást Ő sem, csak azt hogy ÍGÉRTEK neki 2 hét csúszás után valamit, 2 hete! Azóta csak a csend és a hullaszag! Illetve NEM, mert szerencsénkre a törökök, Kína, és az Üzbégek SEGÍTENEK! NEM SZAVAKBAN, VALÓJÁBAN!Open source forrásokból tudok információkhoz jutni úgyhogy "nem tudhatjuk".
És nem az atv hanem Szijjártó!