Járványok, fertőzések

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 994
68 375
113
Na jó jöjjön egy kis képregény 1982-ből

b243f1a3a4c426147b9a6e4a1f7eed0f.jpg

08e0759cc3b8bb99360b4b713dca28f8.jpg

0403070d38bea447fdfdd738a23700fb.jpg

7befab2552e43303123db16e56c26427.jpg

Anyámék lakásában kezdtem ezt a héten keresni, mert ott vank az összes Kockás, erre a Doktorjustice részre meg egyből emlékeztem, De így köszi.

• Tetszik
Reactions: Lelkeslaikus

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 829
23 019
113
UK: a teszteltek több mint 10%-a pozitív. Ez nagyon magas arány!

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 629
3 428
113
Figyelem ! +18 !!! (figyelmeztetni fog, belépési kapu van)
Valaki a múltkor kérdezte, pld. silurusglanis hogy mik a tünetek, vannak-e közelebbi infok ismerősöktől, tünetekről. Nos én akkor már jeleztem, hogy én kaptam másodkézből infot a lefolyásáról (svédben dolgozó magyarok), és ha lehet mindenképp el kéne kerülni a fertőződést. Kizárólag az érdeklődésre teszem ide spoilerezve egy cikk elérését, ahol egy ember beszámol a tüneteiről. A cikkben részletes leírás van a korábbi állapotáról is, ő asztmás is, néha használ rá gyógyszereket. Szóval csak azért teszem ide mert voltak akiket érdekelt. Akit nem érdekel az ne nézze meg !!! (ja, és emiatt ne törjön ki megint a cirkusz - direkt csak kérésre először és utoljára egy beszámoló egy betegtől !)

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 829
23 019
113
Két helikopter központot nyit a RAF az egészségügy segítésére.

• Tetszik
Reactions: bartinieffektus

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 829
23 019
113
Hubei-ben már tele a hócipő az utazási korlátozással, elfoglaltak egy hidat a határon.
Van még hasonló film.

sata

Well-Known Member
2014. július 20.
409
506
93
Off
Nalunk a BEKO kombinalt huto/fagyaszto szolgal mar nagyon jol evek ota.
Szintén.Az igaz,hogy érdekes hangok jönnek ki belőle, néha magam is elcsodálkozok,hogy ilyenkor mit is csinál,de megvan uszkve 5 éve.
Más:
Tavaly nem bírtam megmaradni a seggemen,mert a whirlpool,felültöltős mosógépem egyre szarabb volt.
Program hibák jöttek elő, elkezdett rozsdásodni fent az ajtónál,belül meg olyan elszíneződések voltak a gumiszigetelésen,hogy röstelltem a koszos ruhát is beletenni.
No.Beinvesztáltam egy Samsung "okosmosógépbe". 220ezer,5év teljes gari, 10év motorra.
Most asszem 170körül van.
Életem legjobb vétele volt, kibaszott jó, halk, agglegényeknek kötelező,mert telón keresztül is kiválaszthatod a mosóprogramot,olyan részletekig, függöny, azon belül,mennyire szennyezett, színes-e stb
Másfél éve használom,ugyanúgy néz ki,kívűl-belül mint ahogy vettem.
2 whirpool után,azt érzem,messze a legjobb vétel volt.

On

Gyurma

Well-Known Member
2019. január 30.
949
1 666
93
Off

Szintén.Az igaz,hogy érdekes hangok jönnek ki belőle, néha magam is elcsodálkozok,hogy ilyenkor mit is csinál,de megvan uszkve 5 éve.
Más:
Tavaly nem bírtam megmaradni a seggemen,mert a whirlpool,felültöltős mosógépem egyre szarabb volt.
Program hibák jöttek elő, elkezdett rozsdásodni fent az ajtónál,belül meg olyan elszíneződések voltak a gumiszigetelésen,hogy röstelltem a koszos ruhát is beletenni.
No.Beinvesztáltam egy Samsung "okosmosógépbe". 220ezer,5év teljes gari, 10év motorra.
Most asszem 170körül van.
Életem legjobb vétele volt, kibaszott jó, halk, agglegényeknek kötelező,mert telón keresztül is kiválaszthatod a mosóprogramot,olyan részletekig, függöny, azon belül,mennyire szennyezett, színes-e stb
Másfél éve használom,ugyanúgy néz ki,kívűl-belül mint ahogy vettem.
2 whirpool után,azt érzem,messze a legjobb vétel volt.

On
Ennyiért már Miele-t is vehettél volna. Ennyi garanciát nem adnak, de a szlogenük hogy 20 évre tervezték. A motor az nem szokott bedögleni egyiknél sem a csapágy adja fel a szolgálatot.

T

Törölt tag

Guest
Mit mondott Vucic?

O semmit, amikor kinos vmi akor vmi pereputya szokot beszelni helyette. Most a miniszterelnok irt a twitteren hogy ez fake news amit az eusok irnak..de azert megkoszonte hogy a repulogepeket amikel hoztak a kinai segelyt a gonosz eusok fizettek ki...ezt sem tudtuk volna meg ha bilt nem okoskodik.

Amugy az eu vmi 200miliot adakozott a szerb egeszsegugybe, es 250 mentokocsit adomanyozott az utolso evekben, sok korhaz elott ott a tabla h az eu segitsegivel van felujitva..de ezt ki nem szarja le itt.. most a kinaiak es az arabok a vezetoink fetise, reggebben a ruszkik votak de vhogy most nem emlitik oket, nyilvan putin odabaszott az asztalra mert elege lett a sok hulyesegtol (pl. Az egyik bulvarlap szerint mar 5 eve adomanyoza nekunk es par nap mulva jonn ide egy csomo S300)

A gonosz nyugat meg kopkodni valo dolog amiuta megszulettem, kiskorom ota azt halgatom, es nem vagyok mai gyerek...

• Tetszik
Reactions: milagro

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 592
53 232
113
O semmit, amikor kinos vmi akor vmi pereputya szokot beszelni helyette. Most a miniszterelnok irt a twitteren hogy ez fake news amit az eusok irnak..de azert megkoszonte hogy a repulogepeket amikel hoztak a kinai segelyt a gonosz eusok fizettek ki...ezt sem tudtuk volna meg ha bilt nem okoskodik.

Amugy az eu vmi 200miliot adakozott a szerb egeszsegugybe, es 250 mentokocsit adomanyozott az utolso evekben, sok korhaz elott ott a tabla h az eu segitsegivel van felujitva..de ezt ki nem szarja le itt.. most a kinaiak es az arabok a vezetoink fetise, reggebben a ruszkik votak de vhogy most nem emlitik oket, nyilvan putin odabaszott az asztalra mert elege lett a sok hulyesegtol (pl. Az egyik bulvarlap szerint mar 5 eve adomanyoza nekunk es par nap mulva jonn ide egy csomo S300)

A gonosz nyugat meg kopkodni valo dolog amiuta megszulettem, kiskorom ota azt halgatom, es nem vagyok mai gyerek...
Nem automatikusan köpködni való a "gonosz nyugat", de nyugodtan elhiheti mindenki, hogy két oldala van minden éremnek! Ingyen ebéd meg sehol sincs!