Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
7 milliárd fertőzött, 40 millió halott - az Imperial College London egyetem számításai szerint eddig jutna a koronavírus egyetlen év alatt világszerte, ha nem léptetnek életbe semmilyen korlátozást. A jelenlegi globális adatokat itt követheti. A modell azt is kimutatta, mennyire fontos, hogy az országok időben lépjenek, amikor a kijárási korlátozásokról, tilalmakról, határlezárásokról, karanténokról döntenek.
Védekezés nélkül 40 millió embert ölne meg a koronavírus
Na tessek, a kazahok is kuzdenek a jarvannyal de nyitottak a segitsegre. Nem brusszel.
Rosszul emlékszel, Káslernek tényleg volt egy beidézett eredeti levele amivel szerintem semmi baj nem volt (ebből csinálta a hamisító a sajátját), de sajnos az eredeti szöveget amire válaszoltam nem találom, úgy néz ki áldozatul esett a "rendcsinálásnak". Ezzel együtt elfogadhatatlannak tartom hogy a kormánypárti vélemény az automatikusan jó és igaz, a nem kormánypárti az meg automatikusan "troll". Nem címkézni kellene egymást ...Én úgy emlékszem, hogy abból a levéltől indult ki itt egy kommentcunami, és Jurgenbauer jól szúrta ki, hogy ez az egész csak egy nem kormánypárti troll műve. Fölösleges volt ezért a jó meglátásért letorkolni.
Végre tudtam veszekedni egy jó az asszonnyal, mert kint voltak a gyerekek a kertben. Mindkettőnknek jót tett. Iszonyat feszkó volt itthon, csak a srácok miatt kussoltunk. Utána pedig szerencsére még egy kicsit kint maradtak a gyerekek a kertben ...
Talan majd idovel, ha valahol vissza lehet nezni az eves halalozasok szamat meglatjuk hogy az idei ev kiugro-e.Nem fogjuk megtudni. Pont amiatt mert "elengedték".
Az egyébként is közelítő jellegűnek tekinthető adatok az ő esetükben méginkább azok lesznek.
(Vagy majd kiigazít, aki ott él Svédisztánban.)
A svéd kormány szerint a muszlimok integrációja fontosabb a koronavírus-járványnál
https://hirhatter.eu/a-sved-kormany...2QMydURirh7T9bHKL4ajZ1O39oFJL5Ucg39nh7X2pIttw
Egy ujabb verzio "biztos forrasbol" Vajon a kinaiaknak ez meg miert nem jutott eszukbe? Arrol nem is beszelve hogy a rohadt jarvany most eppen amerikaban duhong.A kazah Yvision portálnak nyilatkozó forrás (Alma-Atai amerikai biolaborban dolgozó) szerint az ottani laborban állították elő a COVID-19 vírust. Mint ismert az amerikai védelmi minisztérium világszerte több államban üzemeltet biolaborokat közte az orosz határ mellett: Ukrajnában-Harkovban, Grúziában-Tbilisziben, Kazahsztánban-Alma -Atában.
https://stanradar.com/news/full/387...nskoj-laboratorii.html?utm_source=warfiles.ru
. Azt ésKína, Kuba a szerbek meg a szláv testvéreik erősen korlátozzák az információáramlást. Egy sima hazaírogatás is veszélyt jelent a rendszerük integritására.
Ujgurok, csecsenek, magyarok és úgy általában a kisebbségek mind komoly ellenőrzés alatt állnak autokratikus államokban.
Ilyen világot élünk.
Ez nem igaz. Annyit,és arról írok szerbiából is amennyit akarok,szidhatom nyilvánosan,facen,fórumokon vučićit,nem lesz semmi következnénye,max rámáll 10-50 bot és próbálnak ellehetetleníteni a mondanivalóm megcáfolásával,mindenkit meggyőzni arról h nem úgy van ahogy én gondolom.Kína, Kuba a szerbek meg a szláv testvéreik erősen korlátozzák az információáramlást. Egy sima hazaírogatás is veszélyt jelent a rendszerük integritására.
Ujgurok, csecsenek, magyarok és úgy általában a kisebbségek mind komoly ellenőrzés alatt állnak autokratikus államokban.
Ilyen világot élünk.
Még kitöltheti mindenki ha már maradj otthont játszunk. Ha lehetne osszatok meg máshol is mivel még elég kevés az aláíró!!!!Én spec szivesen aláírtam volna, de nem tudom hol lehet. Minden jobbos híroldalon ott kellene lennie egy villogó bannerben, de nincs. Ennyi.
A kazah Yvision portálnak nyilatkozó forrás (Alma-Atai amerikai biolaborban dolgozó) szerint az ottani laborban állították elő a COVID-19 vírust. Mint ismert az amerikai védelmi minisztérium világszerte több államban üzemeltet biolaborokat közte az orosz határ mellett: Ukrajnában-Harkovban, Grúziában-Tbilisziben, Kazahsztánban-Alma -Atában.
https://stanradar.com/news/full/387...nskoj-laboratorii.html?utm_source=warfiles.ru
Azt hittem decemberben meg januárban megugrik a születés szám.Asszony ezt 2 hete megjósolta. Otthon vannak, fusztráltak idegesek, csak egymáson tudják levezetni.
Ne legyenek kétségeink nálunk is valószínűleg ez van.
Bennem már akkor is megfogalmazódott a hír igazságtartalmának kételye, mikor először olvastam itt a fórumon, de nagyon úgy adta elő itt a csóka, mint aki benfentes egészségügyis. Először csak utalt a "Kásler " írt levélre, majd több óra múlva betette a levelet. Ez után néztem meg mikor regisztrált ide a fórumra. Mit tesz isten aznap reggel ! Csak hát közben pörgött vagy öt oldalt a fórum, így nem akartam a kételyeimet elmondani, mert már egészen másról szólt a beszélgetés.Pedig úgy néz ki tényleg egy hamis levelet terjesztettek a neten:
https://www.kormany.hu/hu/emberi-er...-terjed-a-miniszter-alairasaval-az-interneten
"... A „halottvizsgálatokat végző orvosoknak” címzett hamis levél írója azt látszatot kívánja kelteni, mintha a miniszter utasítására el kellene titkolni a koronavírus-fertőzés miatt elhunytak számát.
...
A hamis levél terjesztője a legundorítóbb módon próbál pánikot kelteni, ami már büntetőjogi kategória, és a hatóságok a legszigorúbban fognak fellépni ellene.
"
Which Countries in Europe Have the Most Hospital Beds for COVID-19?
https://www.nimblefins.co.uk/which-countries-europe-have-most-hospital-beds
oktatásegészségügy