Hm, egy ideje már nem követem az eseményeket. Ki gyártja ezt a tesztet? Mert erről a cikk nagyvonalúan hallgat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem ez katasztrófa. Nem azért mert nem hordják, van egy elképzelésük, hanem mert egyszerűen másokat úgy leszarnak, hogy csak nézek. A kasszást, a rakodót, a vevőket, mert én én én én, vagyis "Ő".Ma voltam Praktikerben ketszer, ott kb 40% ha hordott maszkot. Melosok nagy reszen volt.
Voltam Aldiban par karton tejert meg szinten par karton narancsleert. Ott ha 10% velem egyutt maszkos volt, melosokon semmi. Utana Spar liliomert meg tarjaert, na liliom mar nem volt meg tarja sem, maszkosok szinten 10% vagy alatta. Melosok kozul volt akin volt, volt akin nem. Utana Penny par karton sorert meg bree sajtert, elvetve egy ket maszkos, max 5%, eladokon semmi.
Utana CBA grilltalcaert es tarjaert, ott is kb 10-15% maszkos, eladokon volt maszk.
Ket het mulva ujabb kor, kivancsi leszek...
Szerintem ez katasztrófa. Nem azért mert nem hordják, van egy elképzelésük, hanem mert egyszerűen másokat úgy leszarnak, hogy csak nézek. A kasszást, a rakodót, a vevőket, mert én én én én, vagyis "Ő".
De ha büntiznének a rendőrök, fejenként kapnának 50ks büntit, tuti telesírnák az összes médiát a diktatúráról, pedig: van egy rendelet, és tessék betartani. Ennyi.
Ha én leszarnám a főkretén rendeleteit és 50el "száguldoznék" 30as helyen, megbüntetnének? Ja. Helyesen. Felelőtlen geci nép vagyunk. Lehet vélemény maszkról, vírusról, de elképesztő ahogy egyesek BÁRMILYEN társadalmi szituációt kezelnek.
Mindent is kínaban gyartanak! Nem mindegy?!Hm, egy ideje már nem követem az eseményeket. Ki gyártja ezt a tesztet? Mert erről a cikk nagyvonalúan hallgat.
2863 fertőzött (+88)
983 kórházban (-15)
49 lélegeztetőgépen (+5)
1931 aktív eset (+49)
609 gyógyult (+28)
323 elhunyt (+11)
76331 mintavétel (+3380)
10384 hatósági házi karanténban (+185)
Hétfőtől látni fogod. Jönnek a területi bontások. Vsz ott lesz a válasz. Szerintem, Fejér és KE főleg a Budapestre ingázás miatt olyan, amilyen.Ez alapján ha Pest megye a zónában van, akkor Fejér és Komárom-Esztergom miért nem?
Gondolom mert ott lokalizáltak az esetek. Egy kórház vagy az idősotthonok megdobhatják az esetszámot, de az nem jelent akkora veszélyt, mintha ugyanannyi fertőzött csak úgy a random esetekből jönne össze.Ez alapján ha Pest megye a zónában van, akkor Fejér és Komárom-Esztergom miért nem?
A 24.hu cikke szerint Assay teszt. Van egy Assay nevű biotechnológiai cég az USA -ban.Mindent is kínaban gyartanak! Nem mindegy?!
Szegény szlovákok is felkészülnek?
Mert bármekkora barom is, mert az, sajnálom, mert ember, még akkor is, ha nem érdemelné meg. Pár napja meghalt egy másik ismerős is, mint kiderült az első ismerősömmel együtt fertőződtek meg, aki korábban halt bele ebbe a szarba. Ameddig a népek nem érzik saját magukon a bajt, nem fogják fel, de tényleg van a kelet európaiban a kommunista rendszer okán olyan tulajdonság, hogy őt senki se szabályozza. Persze, ha baj van, megy a hiszti, de addig marha kemény mindenki.Miert gond?
a nagy O fagja elkapni a virust, a nagy O csaladja fog a korhazban heverni. A nagy O-t fogjak a haverjai szidni (esetleg felpofozni) ha elkapjak tole.
aki meg vigyaz magara annak sokkal nagyobb a lehetosege hogy problemamentesen kihuza magat ebbol a sz@rbol.
regen sajnaltam az ilyeneket, de mostma nem, aki maganak keresi a bajt, meg is erdemli. Ha rinyal aztan..hat ki nem szarja le.
amugy meg megertem azokat is, a politikusok vigyaznak? - nem! szarnak ra mindenre es okoskodnak egesz nap. van maszk rajtuk? betartjak az a torvenyeket amit sajat maguk meghoznak? NEM. Meg az egyszeru embereket ugyan azert buntetik, ok abbol nem kapnak.
majd ha lesz normalis peldakep, akor az emberek is normalisabbak lesznek, igy milyenek "vezetnek" minket vilagszerte max csak meg hulyebbek lesznek.
Miert gond?
a nagy O fagja elkapni a virust, a nagy O csaladja fog a korhazban heverni. A nagy O-t fogjak a haverjai szidni (esetleg felpofozni) ha elkapjak tole.
aki meg vigyaz magara annak sokkal nagyobb a lehetosege hogy problemamentesen kihuza magat ebbol a sz@rbol.
regen sajnaltam az ilyeneket, de mostma nem, aki maganak keresi a bajt, meg is erdemli. Ha rinyal aztan..hat ki nem szarja le.
amugy meg megertem azokat is, a politikusok vigyaznak? - nem! szarnak ra mindenre es okoskodnak egesz nap. van maszk rajtuk? betartjak az a torvenyeket amit sajat maguk meghoznak? NEM. Meg az egyszeru embereket ugyan azert buntetik, ok abbol nem kapnak.
majd ha lesz normalis peldakep, akor az emberek is normalisabbak lesznek, igy milyenek "vezetnek" minket vilagszerte max csak meg hulyebbek lesznek.
Bírjátok ki hétfőig. Ott lesznek az adatok településenként!Van olyan magyar megye, ahol tizenkilenc napja egyetlen koronavírus-fertőzöttet sem regisztráltak, de a megyék többségére igaz, hogy április utolsó két hetében nem haladta meg az ötöt új esetek száma. Pedig az előző 14 napban országszerte a hivatalos adatok szerint összesen 1123 fertőzöttet azonosítottak be. Az új esetek 92 százaléka azonban mindössze öt megyére és a fővárosra koncentrálódott. Mindez jól mutatja, hogy – legalábbis az operatív törzs által közölt hivatalos számok szerint – az ország különböző pontjai között jelentős eltérések vannak, a járvány kiterjedtségében. Ugyanakkor az is jól látszik, hogy nem kizárólag Budapesten és környékén indokolt az óvatosság.
Olyan megyékben is lazítják a korlátozásokat, ahol gyorsan nő a fertőzések száma
Neked ellopták a nickedet, hogy szintén az azonnal is drasztikus eü. béremelést követeled?