Nem rekesztik ki a társadalomból? Na ne szórakozz már. Szerinted ha elveszik emiatt az ember jogait az mi? Te nem látod, hogy ezzel az indokkal, hogy valaki veszélyezteti a társadalmat, gyakorlatilag bármit meglehet tenni az égvilágon? Mégis ki dönti el, hogy ki veszélyeeteti a társadalmat? Ugyanez a bajom a terrorizmus-ellenes törvényekkel is.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Patriot_Act Mégis ki dönti el, ki a terrorista? “Hogy ki zsidó, azt én döntöm el.” - Göring
Csak nem ugyanazok döntik majd el, akik eldöntötték, hogy ki a kulák meg az osztályellenség?
Egyébként van egy jó hírem. Az a társadalom, amiről beszélsz, az már megvalósult egy országban. Úgy hívják: Észak-Korea. Ott még azt is az állam dönti el, hogy mit és hol dolgozz. Mindezt persze a közjó nevében. Lehet odaköltözni, ha annyira tetszik.
Húúú, papa kezded ezt az oltásellenes biciklit kicsit túltolni...
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a jelenleg kötelező védőoltásokat nem adatod be a gyerekeidnek, akkor nem mehetnek bölcsődébe, óvodába.
A szemetek! Kirekesztik a szerencsétlent a társadalomból. Már bocsánat. A társadalom tagja csak akkor lehetsz, ha betartod az írott, és az íratlan szabályokat.
Gondold csak végig, ha te otthon a bő család előtt a terített asztal közepére sz@rsz, akkor azért téged megdicsérnek, vagy hívnak rád egy mentőt és az első zárt osztályig meg sem állnak veled? Na megvonná tőled a családod az alapvető emberi jogokat? Hogyne! Ők támogatnák leginkább, hogy ki sem engedjenek többé a gumiszobából.
Ennyi erővel az influenza elleni oltást is kötelezővé tehetnéd, nem?
Persze, vannak olyan munkahelyek, ahol kötelező is.
Valójában a hozzád hasonlók veszélyeztetik az EGYÉNEKET és ezáltal a társadalmat is. Mert a társadalom egyének sokaságából áll, az egyéneket pedig nem törölheted el. Ha ennyire egy rabszolgatársadalomban szeretnél élni, akkor költözz Észak-Koreába.
Azzal tisztában vagy, hogy egy állampolgárságról le is lehet mondani. Per pillanat ezt a társadalmat, el lehet hagyni. Tessék menni Svalbardra! Ott mindent lehet!
Én őszintén remélem, hogy nem a hozzád hasonló emberek vannak többségben a társadalomban. Mert akkor Kína és az EU között nincs már lassan semmilyen különbség. Ugyanaz lesz ami a H1N1 idején is volt. Extrém gyorsasággal behoznak majd egy oltást, amiben azt se tudjuk mi van és nem is tesztelték normálisan. Köszönöm, de nem kérek belőle. Mert ez a vírus közel sem olyan veszélyes, mint ahogy bevan állítva. Illetve még ha végig is tudják vinni ezt Európán, amit szívből remélek hogy nem, az USA-ban ez teljesen esélytelen lesz.
No para! Van másik lehetőséged is. Szépen szándékosan megfertőzteted magad a valódi vírussal. Hidd el, túl lehet élni! Én már csak tudom.
Aztán vagy lesz végleges immunitásod, vagy nem. Ha viszont Magyarországon az lesz a törvény, hogy - így vagy úgy - immunitást kell szerezni, akkor valamit tenned kell!
Márpedig, hidd el! A Magyar Társadalomban nem kicsit, hanem túlnyomó többségben vannak és lesznek azok az emberek, akik önként és dalolva fogják beoltatni magukat, és pillanatok alatt kiközösítenek, ha te nem akarod magad beoltatni.
Már előre szólok, hogy ne érezd magad sértve, ha így jársz! De főleg ne légy meglepődve!