"No para! Van másik lehetőséged is. Szépen szándékosan megfertőzteted magad a valódi vírussal. Hidd el, túl lehet élni! Én már csak tudom.
Aztán vagy lesz végleges immunitásod, vagy nem. Ha viszont Magyarországon az lesz a törvény, hogy - így vagy úgy - immunitást kell szerezni, akkor valamit tenned kell!
Márpedig, hidd el! A Magyar Társadalomban nem kicsit, hanem túlnyomó többségben vannak és lesznek azok az emberek, akik önként és dalolva fogják beoltatni magukat, és pillanatok alatt kiközösítenek, ha te nem akarod magad beoltatni.
Már előre szólok, hogy ne érezd magad sértve, ha így jársz! De főleg ne légy meglepődve! "
Egészen valószínű, hogy már túl vagyok a víruson. A társadalom nagy többségével egyetemben.Túl lehet élni? Ne állítsd már be úgy, mintha ez egy pestis lenne, amit 50% esélyem volna túlélni. Egyébként kötve hiszem, hogy több ember akarná beoltatni magát, mint például a H1N1 ellen. De majd kiderül.
Senki nem állította (még a szerinted hivatalos paráztatók sem), hogy az emberek többsége belehal. Viszont azt az egészségügyben dolgozók, temetkezési vállalkozók és betegek, akiknek nem volt mázlijuk, és nem tudták lábon kihordani (és ezek rokonai) 99,9%-ban állítják, hogy nem éppen influenza. És azokon a területeken, ahol későn kapcsoltak, és későn kezdtek karanténozásba, korlátozásokba, azokon a helyeken bizony olyan tempóban termelte a betegeket és a halottakat a járvány, hogy nem tudták őket hová tenni. Még akkor is, ha te ezt nem hiszed, mert neked nem tornyosultak hullák a küszöbödön.
És szerencsére az emberek többsége képes felfogni, hogy a társadalom jóléte összefügg a társadalmi szabályok betartásával még a demokratikus országokban is, veled ellentétben, aki az egyén jogait minden fölé helyezed, és ha valaki meg merészeli kérdőjelezni azt, hogy van jogod veszélyeztetni más embereket betegség terjesztésével, akkor már kommunista elnyomásról beszélsz.