Vidéken, igen, de Pesten még bandázni sem lehet.Ugye csak a boltba és a gyógyszertárba nem lehet menni 9-12 között 65-?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vidéken, igen, de Pesten még bandázni sem lehet.Ugye csak a boltba és a gyógyszertárba nem lehet menni 9-12 között 65-?
Köszi.Vidéken, igen, de Pesten még bandázni sem lehet.
"bérleti jogviszonyokat nem lehet felmondani a veszélyhelyzet végéig az állam vagy önkormányzati tulajdonban álló lakásoknál, akkor sem, ha ez magánszeméllyel áll fenn."Ez de fa..ság!
"a bérleti jogviszonyokat nem lehet felmondani a veszélyhelyzet végéig, akkor sem, ha ez magánszeméllyel áll fenn. Tehát a bérbeadó nem mondhatja fel a szerződést a veszélyhelyzet végéig."
Tegyük fel, van egy bérlőd, nem fizet. Kirúgnád, de nem tudod, védi a tv. Normálisak? Ilyen hülyeséget b+!
https://index.hu/belfold/2020/05/07/kormanyinfo_sajtotajekoztato_gulyas_gergely_majus_7./
Figyelmetlen voltam, és ma már a második. Köszi. (4kor feküdtem, 7kor keltem, Last Kingdom 4. évadból egyszerre 5 rész ilyeneket okoz."bérleti jogviszonyokat nem lehet felmondani a veszélyhelyzet végéig az állam vagy önkormányzati tulajdonban álló lakásoknál, akkor sem, ha ez magánszeméllyel áll fenn."
Rád, mint magánszemélyre nem vonatkozik ez a rendelet, ha kiadsz egy ingatlant albérletbe.Mint ahogy látod, csak az állami és önkormányzati ingatlanok érintettek.
Akkor marha jól statisztikát nyomtak. 3,5-4,2k tesztet mondott MC/nap. Most vagy bővült a megfelelő laborok száma, vagy passz. Lehet egyetem is, de ha az, akkor régebb óta nyomhatják. VAGY, ezek már a célzott tesztek. Ha holnap is ekkora a szám, akkor bezzegszlovákiára is feljövünk pillanatok alatt.
A 7k teszt attól van, hogy a 17 ezer mintavétel haladt, ami a pillanatnyi lakossági általános átfertőződöttséget méri a reprezentatív mintán, és az persze mind hivatalos PCR teszteléssel is jár, tehát azt is bele lehet és bele is kell számolni az adatokba. Ez korábban nekem sem jutott eszembe, de valójában ez a helyzet vele.
"Mégis működik a járványkezelés svéd modellje" (euronews idióta faxság, lásd a bizonyítását alább )
Ezzel a kijelentéssel azért még jócskán lehet várni, amit az euronews megtett. AMÚGY MEG EGY BÜDÖS SZÖ SEM IGAZ BELŐLE !!! Már csak azért is, mert ha ezt az olaszok franciák spanyolok britek mondták volna ezt, hogy semmit nem csinálnak, vagy az US, akkor kígyót békát kiabálnának rájuk, ugye ? Így meg, azért, mert a svédek egy balfax felkészületlen trehány alakulat volt, még talán "szentté is kell avatni" a neoliberális svéd kormányt ? Aki odadobta a kaszásnak az országot felépítő öregeket, amikből ők most a pénzt szórják el, az országot teszik tönkre , adják el ??? Ez a svéd "törődés", a szociális érzékenység ? A saját véreikkel, a felmenőikkel ? Nem véletlenül ez a súlyos pszichopátia és aljasság egy ultraliberál szemétláda országban ? (pld. Sztálin csinált ilyeneket a sajátjaival, meg még sok másik szemétláda is a világban) Ha a saját öregjeiket a sírba így lökdösik bele, akkor mi a jó k..... (kedves, tudod...) anyukájuknak kell aggódniuk a menekültek életéért, meg cirkuszolni értük a fél világgal ?????? (még soha nem mondtam ilyet, de olyan példás büntetést érdemelnek, amilyenekről az ószövetségben írtak néhányszor - megtizedelve rabszolgának elhajtatni az egész bagázst, úgy ahogy vannak - hááát nálam a kiakadás megvolt ezek miatt - most már jöhet a svédeknél az országuk migránsok általi átvétele, az lesz a büntetés a bűneikre, olyan ószövetségi stílusban, én így látom - lenne még bőven mit írnom miket műveltek régen, csak nem akarom mesélni...)
Korábban nem számolták bele tudtommal az egyetemek által elvégeztetett teszteket, márpedig ezt a 17 ezret is ők csináltatják. Mondjuk alaposan torzítja így az eddigi adatokkal való összehasonlítást, hiszen eddig csak fertőzésgyanúsakat és kontaktszemélyeket teszteltek.
Nah az elmúlt napok 5.000-7.000-re növekedett tesztszámáról nyilatkozott ma Cili Mama. Ez a kórházi nyitás miatt következett be, illetve rendszeresen tesztelik a kórházi, idős otthoni dolgozókat, lakókat. A járóbetegellátásban is a rizikósabb kórházi vizsgálatoknál kötelező a megelőző negatív teszt.
Az egyetemi tesztelések, így az országos tesztelés számai és magántesztek továbbra sincsenek bent a hivatalos adatokban. Ezért nem torzít a korábbiakhoz képest. Ha ezekből lesz pozitiv teszt, azt hivatalos állami teszttel is megerősitik.
Ezek alapján Magyarországon a hivatalos állami 100.000 teszten felül, még majdnem ugyanennyi egyetemi és magánteszt volt. Plusz a gyorstesztek.
a gyorsteszteket szerintem nem kell venni komolyan...
tiszta penz es eroforas pocsekolas, plusz megbizhatatlan is...
Nem az. Csak arra kell használni, amire való. Pl. Az országos felmérésben is használják A már gyogyult betegeket pl. Az egyik verziójával lehet azonosítani, amit a PCR teszt nem mutat ki, mert az a vírust keresi.a gyorsteszteket szerintem nem kell venni komolyan...
tiszta penz es eroforas pocsekolas, plusz a megbizhatatlan is...
Elmeroggyantakkal nem tárgyalok, mert mint a példád is világosan mutatja, jobbak nem lesznek, legfeljebb romlik az állapotuk. Elhiszem hogy elittad az eszed meg az életed. De ez a mocskoskodás amit itt művelsz az nem fog semmit visszahozni. Megértél arra, hogy kérjek rád egy kitiltást gyűlölködés miatt. Ez van. Azért mindent én sem nézhetek el neked, pedig hagytam lehetőséget, hogy befogd a mocskos pofádat. Látod, Shektor11-re is akartam kérni, ugyan nem mondtam, de nem kértem rá. Azóta már magától is elérte az elviselhető állapotot. Nálad viszont ilyen javulásra nem lehet számítani sajnos. A korbácsból meg a sallerekből értesz, másból nem. Hát igen, a kricsniben meg kellett tanulnod a fizikai túlélés szabályait. Persze ez oda érvényes, de ide nem. Viszont erre sajnos az autodidakta tanulásoddal nem jöttél rá.Látom nem használt a javaslatom.... Esetleg próbáld meg ezt! Kiváló anyag, tanúsíthatom.
https://online.auchan.hu/shop/elelm...nal-orosz-vodka-40-0-5-l.p57231/856470.v57570
Elég érdekes dolgokat mondott.
Most a polgármestereken keresztül próbálnak hatni az emberekre. Sajnos a hülyeség határtalan. Én azért optimista vagyok, erős ráhatással növelhető az arány.Fel nem tudom fogni, hogy miért nem tesztelteti magát ingyen valaki, ha hívják! Így a budapesti adatok nem lesznek reprezentatívak, de lehet, hogy avidékiek se, hiszen 70-80 százalékos arány kellene a reprezentativitáshoz! Akár 10-15 százalékos eltérés is lehet a felmérés és a valóság között ilyen részvétellel. Elfecsérelt idő és erőforrás ez így, újra kell csinálni kötelező részvétellel!