Na azért álljunk meg egy pillanatra ! Azt most egy postig félreteszem, hogy téged levegőnek nézlek, és válaszolok. Nem érdekel hogy felgyújtják a parlamentet avagy nem, mint a németek anno (én sem ilyet nem mondtam), ez csak a te hülye belemagyarázásod és hamis vádad, nagyokosságod, amiért pld. olyan elviselhetetlen a stílusod.és stb. a többi. Idézet tőled:
"Tiszteletet ..... országnak!" - What the fuck ??? Ne röhögtess már !!!
Ezeknek, akik mindenkinek parancsolni akarnak a világon ??? Normális ??? (Margit?)
Mindenbe és mindenki belepofázni a dolgaiba a világ országainak ???
Aha, értem... a "tisztelet" is az arroganciájuk és erőszakosságuk miatt "jár nekik", ugye ?
Akkor folytatnám... ugye mint már kiderült, a valóság (a nép gondolatai és hozzáállása) és "a svéd kormány" (részemről csak "gittegylet", és szándékosan kisbetűű
) "politikája" köszönő viszonyban sincs egymással, ezt kísérletileg igazolták is, ugye ? Tehát a kormányuk kommunikációja a svéd polgárok az hazugság, mivel meg vannak félemlítve, így eltakarják az igazi énjüket, akár csak anno Nicolae Ceaușescu Romániájában az emberek, amíg be nem robbant az elfojtott lappangó indulat. Folytatom - a "a svéd kormány" (részemről csak "gittegylet") nem csak a saját népét akarja "kormányozni" (és mások farkával verni a csalánt !!!!, többek közt a miénkkel is !!!!! ugye ?
), hanem egész Európáéval, sőt, ha tehetnék, az egész világéval, és azoknak is parancsolnának, "dirigálnának" !!! Engedtessék már meg az nekem, hogy ezt nagyon rosszul veszem tőlük ! "Kapise" ???
Nem akarok tovább ragozni a kérdést, de nem tolerálom az EU-be és/vagy Európába betolt vallási alapú "iszlám trójai falovakat", így pld. a Törököket, Koszovót sem !!! Aztán ezen lehet sírni-ríni jajveszékelni aki csak akar, de ez engem nem hat meg egy kicsit sem.
Amúgy tolerálok minden vallást, amíg az békés, pld. az iszlamisták többsége is a világban ilyen, de más vallásokban sem komálom egy szikrát sem a szélsőségeseket, a katolikusban sem, amihez pld. én tartozom gyermekkoromtól. Ha lehetne örömmel venném, ha elfelejtenél, mert nálam pár évre elástad magad, hacsak nem rendeznéd a viseld dolgaid nálam, de ez felérne egy valódi csodával szerintem, ahogy ismerlek.
Akkor itt újra befejeztem veled !