Közben most nézem, hogy 2020 április elején feljelentették a MOK-nál (Magyar Orvosi Kamara) "Dr. Tamasi József"-et, etikai vizsgálatot kezdeményeztek ellene. Mindez a saját oldalán van, "természetesen" vádol is mindenkik a "doktor úr" (számomra csak sarlatán agysebész ) Erősen kifogásolta azt is, hogy rengeteg orvos vádolta meg és pocskondiázta le, ami valljuk be, nem biztos hogy alaptalanul történt meg vele. Persze ő is feljelentésbe kezdet, ez csak "természetes".Erről az okostojás "agysebészről" hallottatok már ? Azt mondta ez a féleszű "orvos" (számomra csak sarlatán), még április elején, hogy hamarosan kipukkan a koronavírus pánik. Azóta annyira nem jött össze ennek az idiótának a "jóslás" (kuruzslás), hogy Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Angliában, az US-be, Kolumbiában stb. tömegével haltak meg a vírustól az emberek. Az ominózus videot amit linkelek 2020 április 6.-án tette ki ez az eszetlen elmeháborodott. Azóta kénytelen volt befejezni az ez-irányú tevékenységét, mert apró darabjaira akarták szedni többen, úgy hogy abbahagyta a HOAX GYÁRTÁST.
"Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának" tartja a mondás. Belőle is ez lett. Ilyenekkel foglalkozik még hogy "Kinezológia", "Ajurvédikus gyógyítás", stb. Nos nekem nem tisztem megítélni ezeket az irányzatokat, de egy biztos - a legjobb gyógymódokat is lejáratja egy ilyen "orvos" (sarlatán) ha a palettájára veszi őket. (még szabadlábon van szerintem, pedig ezt kellett volna előzetesbe vinni álhírterjesztésért, ez biztos hogy megérdemelte volna ! )
Corona vírus pánik kipukkanása közeleg (aztán a sarlatán pukkant ki )
Itt a levél, amivel a saját oldalán reklamál a nagyvilágba miszter "doktor úr" (nekem csak sarlatán úr... )
LEVELEZÉSEM A MOK ELNÖKÉVEL 2020.04.20.