Na ez az a cikk, amiben nagyon nem értek veled egyet, sem abban, hogy svédországban minden rendben van, és nem csak a járvány témában, hanem más területeken is.
Kezdjük talán a sajtóval, ami kikezdte svédországot, mert az én "véleményem" az csak a személyes álláspontom volt, nem én fújtam A NYUGATI SAJTÓNAK "a passzát szelet", tehát a megállapításaikat, cikkeiket, interjúikat, videoikat tőlem függetlenül tették meg, azokra semmilyen befolyásom NEM VOLT !
Ugye nem 1, sem 2 euronews híradás foglalkozott azokkal a tényekkel, hogy svédországban az öregeket szándékosan nem vitték kórházba. Ráadásul később jöttek erre konkrét panaszosok is, akiknek meghalt a hozzátartozójuk ! Voltak "kibeszélő" nővérek is, akik bizony elmondták, hogy az állam egyáltalán nem törődött az idős-otthonokkal, ők is azt mondták, hogy nem akartak senkit kórházba vinni. Felteszem a kérdést - ezek mind hazudtak ? Az euronews és a nekik nyilatkozók is folyamatosan ÉS SZÁÁNDÉKOSAN HAZUDOZTAK ? Mert másképp nem születhettek volna meg azok a híradások !!! Még-valamit ide - az euronews mind a mai napig nem vonta vissza és nem is cáfolta a svéd problémáról a híradásait !!! Vagyis igazak, mert egyébként megtették volna !!!
A másik sajtó, a BBC... A terjedő hírek, de különösen a svéd kormány beismerése után ráengedte a témára a svédországi helyszíni tudósítóját, aki seperc alatt talált olyan, közvetlenül a kórházi ellátásban dolgozót, aki hajlandó volt arccal beszélni. Többen - tegyük hozzá, jogos félelemből - nem mertek arcot vállalva nyilatkozni, de megerősítették a híreket, hogy valóban kiszolgáltatták az időseket a fertőzésnek, és nem tettek értük semmit, nem engedték, hogy kórházi ellátást kapjanak. Akkor a BCC és a helyszíni riportjában szereplők is mind hazudtak ?????? A BCC-nek sem kellett még visszavonnia, megcáfolnia a híradást ?? Vajon miért ? Mert az is IGAZ ???
Újabb alátámasztás, hogy svédországban bizony nagy baj volt a járványkezeléssel - az euronews híre szerint amikor a környező országok a lazítást mérlegelték, a svéd kormány a karantén bevezetését fontolgatta, mivel kezdtek megijedni !!! Ugye ekkor már pontosan tudták, hogy a legtöbb áldozatuk a kezeléseket sem kapott idősek közül került ki !!! A hatalmas botrány elkerülésére a svéd kormány MAGA TETT BEISMERŐ VALLOMÁST !!! Akkor itt megint mindenki hazudott, és minden "happy", csodálatos és sikeres ? Akkor vajon miért kellett "beismerő vallomást" tennie a svéd kormánynak ? Ennyire hülyék lennének ??? Vagy talán nem maradt más választásuk, mint megtenni ?????
Akkor most térjünk rá pár szóban a hivatkozott cikkre !
Ez csak egyetlen ember "véleménye", aki svédországban él, de semmi objektív rálátása a helyzetre, csak úgy tesz, mintha lenne ! Ez nagy különbség !
A cikk hemzseg az állításaival ellentétes tényektől, amiket maga mond el ! Pld. "mindenki happy, bíznak a kormány intézkedéseiben", de a lakosság 1/3-ad része akkor sem engedi iskolába a gyerekeit, hiába trombitál egész mást a kormány !!! Simán bezárták az iskoláktól az egyetemekig bezárólag az oktatási intézményeket is ! Kiderül a cikkből, a lakosság legalább fele nem bízik a kormány intézkedéseiben ! Azt hogy ez a "coach" mit állít, az egy nagyon szubjektív dolog, és nagyon nem értek vele egyet ! Elolvastam a saját oldalán az önéletrajzát is. Három diploma, egész életben tekergés, épp csak akasztott ember nem volt !!!
De pánikrohama, kiégése, ezt minden utolérte !
Ellentmondásos az élete is ! Ennek fogok hinni, aki a saját életét is pszichológiai csődbe vitte ???
Az ő egy-szem véleményének ? Akinek még hiteles rálátása sincs semmire ? Na ne nevettess már !!!
Nem fogom elemezni az ellentmondásokat az interjúban ! Van ez a "messziről jött ember" aki "megdumálja" (ez is a "szakmája"
) hogy "minden happy", meg van ezzel szemben egy rakás őshonos svéd, akik ráadásul az EÜ kellős közepén a témában dolgoznak, FULL rálátással, ők ráadásul felelősen nyilatkoznak, elő lehet őket venni ha hazudnának, meg a sajtó, akik szintén erkölcsi és büntetőjogi felelősséggel tartoznak a híreikért, melyiknek lehet hinni ???
Én nem az egy szem FELELŐSSÉG NÉLKÜLI "megdumálós" szakmájú (2 éve) "coach"-nak hiszek, aki ráadásul ellentmondásoktól hemzsegő interjút ad, hanem a tucatnyi felelősséggel nyilatkozó, a témában dolgozó SZAKEMBERNEK !!!!! SORRY !!!
(ez a lufi is kipukkadt !
)
Ha valaki utána szeretne olvasni "a svédországban élő nagyon hiteles, korábban idegösszeomláson átesett hiteles világcsavargó forrásnak", annak itt a rövid önéletrajza, maga is elolvashatja magyarul !
Már a cím is elég beszédes !!!
Halottnak a coach
(avagy)
"garantált világmegváltás kb. egy órában"
Akkor ez a részemről túl van tárgyalva ! Nem reflektálok a továbbiakban erre a svéd bukás témára, alaposan megindokoltam az álláspontom ! Üdv. mindenkinek !