Thaiföldi történet ! Meghallgathatjátok egy kint dolgozótól, hogy milyen kupleráj, hazudozás és pénzbehajtás folyik Thaiföldön a koronavírus kapcsán.
A video második része miatt mindenképp ajánlom, hogy akit érdekel a vírus megjelenésének előtörténete, az okvetlen nézze meg a második felét. Én onnan linkeltem, amikor összefoglalja a hivatalos kínai tudományos kutatás eredményét.
Idézet az összefoglaló részből: "10 hónappal a járvány előtt kínai kutatók kijelentették ebben a cikkben (amúgy ez egy tudományos tanulmány !!!!), nem kevesebbet mint azt, hogy újabb koronavírus járvány lesz, ez kínában lesz, hogy denevértől fog eredni, és hogy a kínai étkezési szokások szerepet játszanak a kitörésben."
Tehát a lényeg az, hogy a kínaiak, a Wuhani kutatók ezt előre tudták. Amiből idéz az egy kínai tudományos kutatás eredménye, ami egy svájci tudományos portálra került leadásra 2019 januárjában, és a lektorálás után 2019 márciusában lett nyilvánosan elérhető. A konteos megközelítéseket én NEM kommentálnám semennyire. Az viszont roppant érdekes, hogy a korábbi SARS koronavírus is (SARS-CoV) nem a természetből jött, hanem egy Pekingi laboratóriumból szabadult el. Most nagyon erős a gyanú, hogy a mostani vírus nem-e a Wuhani víruskutató intézetből szabadult ki, ahogy az előző változat a Pekingi laborból. (pld. trehányságból)
Nézzétek meg, mert megéri !!!