Figyelj nem akarok beleszólni az elemzéseidbe, de erősen ajánlanám, hogy egy kissé jobban nézz szét a világban, és ne ilyen szemellenzősen próbáld meg nézni a dolgokat. Ez a vírus egy nagyon veszélyes dolog, akkor is, ha te ezt nem vagy hajlandó világosan látni. Jelenleg egy un. "orosz rulettet" játszunk a vírussal, és senki nem tudja, mi lesz a vége. Abban pedig baromi nagy szerencsénk volt, hogy csak egy ilyen "próbavírus" szakadt a nyakunkba, és nem egy igazi gyilkos, mert akkor lehet hogy te sem itt irogatnál, hanem már rég "alulról szagolnád az ibolyát", és esélyed sem lenne egy szót is beleszólni hogy mi legyen, hallatni a véleményedet. Amúgy meg a hírek szerint már megjelent az 5x-ös fertőzőképességű mutánsa is amerikában, ami a számítások szerint el fogja özönleni a világot, átvéve a jelenlegi variánsok helyét mindenütt. Ha valamilyen véletlen folytán ez tovább mutálódna nagyobb mortalításúra, könnyen úgy járhatsz mint nemrég az a tulok, aki a Covid járvány felszámoló bulin a vírussal fertőződött, aztán 3 héttel később ki is nyírta a hülyét. Ma már ő sem követeli a szankciók feloldását...
valamely érdekes okból...
Amúgy meg pár hónapot kell visszalapozni, az olaszok, spanyolok, franciák, britek, stb. sem tudta elképzelni, hogy náluk is hullani kezdenek majd az emberek, úgy ahogy te, aztán mégis megtörtént. Ha pedig a vírus nagyon ki akar veled baxni, nem fogsz belehalni, csak súlyos szervkárosodásokkal egy élő halottat csinál belőled. Könyörögni fogsz a halálért is... Sajnálom, de nem is tudod hogy miket beszélsz. Ez az egész járvány egyáltalán nem játék. És ha pár hónap múlva egy gyilkos mutációja elkezdi halomra ölni a világot mit mondanál ?
JAJJ... ÉN ERRE NEM IS GONDOLTAM, HOGY EZ IS MEGTÖRTÉNHET... !!! Vagy mi a faxt nyögnél akkor ki ? A saját életeddel úgy, olyan felelőtlenül játszhatsz, ahogy csak akarsz. Mehetsz fától fáig, és mondogathatod, próbálhatod, hogy "úgy is letörik ez az ág is, ha rálógatod magad egy kötélen". De arra nem kényszerítheted rá a többieket, hogy ők is ezt csinálják. Ha majd egy ág mégsem szakad le, röviden befejeződik a játékod, a többiek meg jót röhögnek a hülyeségeden. DE Utoljára...
Itt van Ázsiába Szakadtam tanár úr youtube csatornája, aki remekül összefoglalta egy videoban, miért életveszélyes a mostani járvány is, akárcsak az 1918-as spanyol nátha járvány, ami a végére iszonyatos pusztítással járt a világban. Azt is rengetegen túlélték,
SŐŐŐT az elején nem is volt olyan halálos, nem látszott mennyire veszélyes, ahogy a mostani COVID 19 járvány. Ha még ez az alapos indoklás után is fenntartod az őrült véleményedet, hogy nyugodtan engedjük be hozzánk is
"a trójai falovat", és "hű de jó lesz az nekünk", akkor nincs más hátra, mint gratulálni szeretnék neked, hogy mielőbb szerezz be magadnak és a családodnak egy SARS-CoV-2 fertőzést. Gyógyszer meg ellátás nektek nem is kell, mert ti úgy is titánok vagytok.
Még egy közmondást tennék ide a végére - "Könnyű más farkával (a) csalánt verni !"
Amúgy nem haragszom én rád, csak szeretném ha átgondolnád kicsit a dolgokat, hogy mit próbálsz erőltetni. Nem mindenkit sikerül, pld. van (sokan csak voltak mert már belehaltak) youtube extrém őrült is, akik naponta az életüket kockáztatják, aztán naponta hagyják ott a fogukat is közülük. Oké, semmi gond, a saját farkukkal verik csallánt. Nem kényszerítik a többiekre. De te ezt kéred tőlünk...
Én most megígérem neked, hogy ez volt az első és az utolsó ebben az ügyben, hogy megpróbáljalak elgondolkodásra bírni. Ha még 100x fogsz érvelni minden korlátozás felszámolása mellett, akkor sem fogok egy sort sem írni ellene.
De szerintem hidd el nekem, hogy a világ sokat tanult hozzáértő szakemberei (köztük a magyar víruskutatók is) nem "véletlenül" és "alaptalanul" tartatják fent a biztonsági intézkedéseket, így nálunk is. Már csak egy 7-8 hónapot kell kibírni, és már nincs teljes zárlat, csak azok az intézkedések, amik elkerülhetetlenek.
2020. jún. 21. - Újhullám - Miért tartanak a szakemberek a második hullámtól? Lesz ilyen egyáltalán? A mai videóban erre keressük a választ.