Allergiaszezonban merész kijelentés a 2. pont.
Nekem is van ismerősöm, akinél a kissrác marciusi betegsége után 1 honappal aktív poz lett a tesztje, két héttel később pedig negatív ( a család többi tagja negatív lett, pedig a teszt előtti héten már nem különítették el a srácot) de ez inkabb a teszt minőségét kérdőjelezi meg nálam.
Ezzel a félelemkeltéssel talán összeállt a kép bennem. Azért nem hordasz maszkot mert Te rájöttél a tervükre!
Akkor nem figyeltél! Aki köhög, tüsszög (akár allergiás, akár a cigi, akár az asztma az oka) az hordja, mert az nem tünetmentes! Csak a tünet más miatt van nála!
De mivel benne lehet pluszba a koronavírus is, így az ilyennek indokolt maszkot viselnie!
..
Nem valamilyen tervekre jöttem rá, hanem mert nem vagyok beteg és nincs is tünetem! Semmilyen! Más alapbetegség (asztma, allergia) vagy életmód (dohányzás) hiányában. És köpködni sem szokásom, meg kényszeres szotyizó se vagyok. Meg nem akasztok le csókot minden nőnek, aki szembe jön és megtetszik! Bár ha annyire kanos lennék minden nap, akkor a maszk se gátolna meg abban, hogy a reggeli buszon kiosszak néhány nyuszipuszit a lányoknak!