Érdemi cáfolatot kérnék, ha lehet!
..
Ha Te nem látod, hogy valamilyen teljes körű "stresszteszt", vagy egyfajta felkészülés folyik egy globális eseményre az nem gond!
Csak ne gondoljad, hogy egyedül neked lehet igazad, mert Te semmi mást nem látsz meg csak a koronavírust!
..
Vedd végig szépen januártól az eseményeket, állami vezetők reakcióit, kezdve az egy hét alatt felhúzott kórházaktól, katonai operatív törzseken, vérköpetes rémvideókon át, egészen addig az aszimmetrikus intézkedés-csokorig, ami jelenleg zajlik a világban! Gondolkozz logikusan. A világ összes titkosszolgálata, elhárítása beleállt ebbe jóformán. Kontrollországnak meghagyták ugyan eddig Svédországot, ahol szintén nem szabadult el a pokol.
..
Mindezt annak árán is megtették, hogy sikerült ezzel a világgazdaságot is kétvállra fektetni! Kockáztatva nagyon sok-sok mindent, instabilitást, csődhullámot, esetleges háborúkat stb. Ha szerinted mindezt egy nem túl virulens új vírus miatt tették meg kizárólag, amely egészséges ép emberre nem veszélyes, akkor nem tudok neked belátást adni! Ezt ugyanis ötévente el lehetett volna játszani eddig is amikor erősebb influenza szezon volt!
@zeal által linkelt tanulmány!!! +
https://koronavirus.gov.hu/elhunytak
..
Ez egy mesterségesnek tűnő vírus (ellentétben a nem módosított influenzával száraz nyári időben is jól elvan pl.), aminek az elszabadításával valami célja van a világ valódi irányítóinak. Szépen ki fog derülni lassan, hogy mi. Szerintem...
..
A tutit nem tudom én se, de ha már
"laposföldezel", akkor bedobom azt, hogy
globális felkészítés = globális esemény
Ízlés szerint helyettesítsél be nagy háborút, új világrendet, csippelést, eltitkolt de reálisan várható aszteroida becsapódást, földönkívüli kapcsolatfelvételt, vagy az Annunakik visszatérését stb.
+
(A laposföld kapcsán meg tudd, hogy a hologram is egyszerre 2D és 3D. Nézőpont, szemszög és "belefeledkezés kérdése" csak!
)