Nem lesz itt semmilyen nappali kijárási tilalom. Ezzel az éjszakaival elmentek a falig!
Az átlagember annyit érzékel a járványból, hogy van néhány ismerőse, aki különösebb gond nélkül átesett rajta, viszont nincs élete, 2020-ra nem emlékszik, mert ez az év nem létezett. Arra viszont emlékszik, hogy szopják, hogy nem mehetett sehova, kivéve a politikusokat, akik jachtozgattak, a szórakozóhelyek bezártak, miközben a focimeccsre járhatott egy hőzöngő kisebbség, hogy maszkot kell hordani, csak nem a politikusoknak, hogy az egész élete feldordult valami miatt, ami lényegében nem létezik számára. A járvány egy mítikus jelenség, ami valahol máshol, máshogy zajlik, mi itt nem látjuk. Nyilván a kórházakban látják, de az áltagember számára gyakorlatilag nem létezik, csak a korlátozások. Legalábbis így néz ki a dolog kívülről.
Eljutottunk a falig szerintem. Ha december elején nem enyhítenek függetlenül a járványhelyzettől, akkor baj lesz, mert ennyit bírtunk szerintem. Tömegeknek nincs munkája, élete, semmilyen normális élethelyzete jelenleg és aztán jön a Grincs és elveszi tőlünk a karácsonyt, mert úgy tartja kedve. Én szerintem ez sok lesz ennek a társadalomnak.