Gyüjtöd? És mielőbbi gyógyulást!!Karácsonyi ajándékom: a 4. COVID-19.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gyüjtöd? És mielőbbi gyógyulást!!Karácsonyi ajándékom: a 4. COVID-19.
A GMO ellenzők remélem, hogy gyógyszert vagy védőoltásokat sem használnak, ugyanis az a rossz hírem, hogy a viszonylag hétköznapi inzulintól kezdve egyes vakcinákon át az innovatív gyógyszerekig (pl. daganatellenes kezelések) mind-mind genetikailag módosított szervezetek segítségével termelik...
Ez neked is ilyen berekedős lett kisebb lázzal, kisebb fejfájással?Karácsonyi ajándékom: a 4. COVID-19.
+köhögés, nátha, -fejfájásEz neked is ilyen berekedős lett kisebb lázzal, kisebb fejfájással?
Én is 24-én lettem covidos, 39.3 láz 3 napig, ami lázcsillapítóval is csak 38-ig ment le, plusz brutál fejfájás, rekedt hang és etvagytalansag. A 4. napon teljesen megszünt a láz, gyengeség, rekedtség még mindig van és pozitív lett a mai teszt is. Ha így haladok, a Szilvesztert is ágyban töltömEz neked is ilyen berekedős lett kisebb lázzal, kisebb fejfájással?
Itt az ideje a pálinkának nagyobb mennyiségben hiszti helyett.Én is 24-én lettem covidos, 39.3 láz 3 napig, ami lázcsillapítóval is csak 38-ig ment le, plusz brutál fejfájás, rekedt hang és etvagytalansag. A 4. napon teljesen megszünt a láz, gyengeség, rekedtség még mindig van és pozitív lett a mai teszt is. Ha így haladok, a Szilvesztert is ágyban töltöm
Jézusom most már kutatóorvos az a sarlatán?Nemtom vótemán de nagyon jól elmagyarázza, meg lehet érteni mit mond.
Nana kérem!Szégyelem, hogy Szotés... az ilyenek a sotera lennének valók.
Beperelhetem a fórumot? Az itt tobzódó hülyeség jelentős mentális és fizikai elváltozásokat okozott.Sokasodnak a perek...
Oroszok Az Igazság Oldalán
Daily Mail : Amerikai katonák követelik, hogy az ország vezetése álljon katonai bíróság elé. A kiadvány szerint az amerikai hadsereg a COVID-19 oltás során kényszerkísérleteket végzett a katonákon. Több mint 200 katona mondta, hogy a szer "jelentős" fizikai és mentális hatásokat okozott nekik...t.me
Hát igen, a Novascabin itt nálunk vagy 4500 HUF azaz 10.2 font. Szörnyű.Brit tudósok
Oroszok Az Igazság Oldalán
The Guardian: Nagy-Britannia a rühjárvány küszöbén áll. Az orvosok arról számoltak be, hogy országszerte a betegség rettenetesen terjed. Az utóbbi időben a szokásosnál kétszer annyi rühes esetet jelentettek – áll a cikkben. A helyi orvosok biztosak abban, hogy a rüh kezelésére szolgáló...t.me