T
Törölt tag 008
Guest
Első lépésben kerülhetne annyiba mint régen.....akár fizetni is lehetne azoknak, akik hajlandók fegyelmezetten hordani."
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Első lépésben kerülhetne annyiba mint régen.....akár fizetni is lehetne azoknak, akik hajlandók fegyelmezetten hordani."
Na ez érdekes lesz. Vajon abból a kb 21 ezer szurkolóból mennyi lesz a külföldi? Ráadásul spanyol és német szurkolók akik ugyebár elég gebaszos helyről jönnek....
Na ez érdekes lesz. Vajon abból a kb 21 ezer szurkolóból mennyi lesz a külföldi? Ráadásul spanyol és német szurkolók akik ugyebár elég gebaszos helyről jönnek....
Első lépésben kerülhetne annyiba mint régen.
Egy 67 ezres stadionban hogy ülhet 21 ezer fő, ha minden negyedik széken vannak?Igen, 21.000 elég sok. És még ha be is tartják, hogy csak minden 4. széken ülnek (nem fogják), a meccs előtt és után igen komoly csoportosulásokat fognak képezni.
Ennél biztosabb fertőzési góc nem nagyon létezik szvsz.
Egy 67 ezres stadionban hogy ülhet 21 ezer fő, ha minden negyedik széken vannak?
Már csak hogy maradjunk a tényeknél.
Első lépésben kerülhetne annyiba mint régen.
5288 fertőzött (+73)5215 fertőzött (+24)
57 kórházban (-2)
7 lélegeztetőgépen (-2)
885 aktív eset (+2)
3716 gyógyult (+21)
614 elhunyt (+1)
400442 mintavétel (+1892)
7284 hatósági házi karanténban (-633)
Nincs térkép az a kisebb baj. A 73 a nagyobb, de én már korábbra vártam ilyen számokat.5288 fertőzött (+73)
64 kórházban (+7)
7 lélegeztetőgépen (0)
940 aktív eset (+55)
3734 gyógyult (+18)
614 elhunyt (0)
405067 mintavétel (+4625)
7707 hatósági házi karanténban (+423)
Térkép: nincs.
5288 fertőzött (+73)
64 kórházban (+7)
7 lélegeztetőgépen (0)
940 aktív eset (+55)
3734 gyógyult (+18)
614 elhunyt (0)
405067 mintavétel (+4625)
7707 hatósági házi karanténban (+423)
Térkép: nincs.
Nincs térkép az a kisebb baj. A 73 a nagyobb, de én már korábbra vártam ilyen számokat.
A jó hír az, hogy napi szinten 3-500-al is el lehet pötyögni, ha a kórházak nem lesznek fullra és ott nem durran. Belgium így nyomja hetek óta.
3 koronavírus-tünet, amelyek szinte soha nem múlnak el
https://liner.hu/mutatunk-3-koronavirus-tunetet-amelyek-szinte-soha-nem-mulnak-el/11
Majdnem ötezer tesztből!
Nem akkora gond ez.
..
Még valami. Nyaralásom alatt találkoztam még egy koronavírusossal. Ő ugyan nem 55+os, hanem 30-as nő. Télen volt beteg, még januárban! (orvos ő is), de mindenfajta szövődmény nélkül meggyógyult. A koronavírus már ősszel is itt lehetett.
..
Teljes homály az egész sztori! Most majd kapja a világ megint a vörös számokat, aztán bezárják újra az egészet! Kinyírják az emberek idegeit, meg a gazdaságokat.
Nem kellene...
3 koronavírus-tünet, amelyek szinte soha nem múlnak el
https://liner.hu/mutatunk-3-koronavirus-tunetet-amelyek-szinte-soha-nem-mulnak-el/11
Ha nagy lesz a fertőzés szám akkor simán elképzelhető.Olyan mervu karantén mint tavasszal volt szerintem nem lesz ahoz az kéne,hogy a koronavírus kereszteződjön az ebolával