Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A tehetős szerbia, a szegény EU előlszegényebb országok elől.
A tehetős szerbia, a szegény EU elől
Mond mit nem lehet megérteni abban,hogy Magyarországon a jelenlegi helyzetben a korlátozásokkal éppen,hogy csak a felszínen vagy annak közelében tartható csak fent az egészségügyi ellátórendszer,nekem is dolgozik a családban olyan ember aki a covid intenzíven dolgozik Debrecenben gyakorlatilag szóról szóra ugyanazt mondja mint Chima3ra és sajnos az ismerőseim barátaim körében is sokan elkapták a vírust egyeseknél enyhébb panaszokat okozott másoknál sajnos súlyosabb tüneteket,Ha nem lennének korlátozások ez a vírus már hazavágta volna az egészségügyi ellátórendszert Magyarországon és ezt nem csak én látom így hanem az a családtagom is aki idestova 1 éve a covid intenzíven dolgozik,
Milyen alapkondíciókkal betegítette meg ennyire?
Tavaly kb az alábbi problémák merültek fel a lélegeztetőgépekkel kapcsolatban:
- a magyar eü kb 2ezer géphez tud csak embert biztosítani
- a beszerzett 16ezer gép messze több, mint amennyit biztonsági tartalékkal együtt is számítunk
Pont most akartam. Tényleg ennyi! Nem kell több, főleg, hogy Gyurcsányiné Dobrev kb. a fél déká nagyfej társaságot taccsra tette a maszknélküli országjárásával. És még ki tudja hány rokon, szülő kapta el miatta!?Ennyi!!!!
Wintermantel: Volt egy álmom...
Elkaptam a koronavírus fertőzést. Azt a fajtát, ami a nap minden percében az arcodba dörgöli jelentéktelenségedet és mulandóságodat – írja a politikus.
Hétfői bejegyzésében számolt be Wintermantel Zsolt, Újpest korábbi polgármestere, arról, hogy két héttel azelőtt elkapta a koronavírust. Sorai utaltak rá, hogy nem egyszerűen átment rajta a vírus, mint ahogy néhány szerencsés esetben lehet hallani, hanem komoly tünetekkel küszködött, sőt mi több lázálmáról is beszámolt:
„Szóval, miközben lázban égve fáztam, és azért imádkoztam, hogy másnap is legyen levegőm, volt egy álmom. Azt álmodtam, hogy egy olyan világban élek, ahol az első helyen mindig ÉN vagyok, amit szorosan követ a NEKEM JÁR, és a JOGOM VAN HOZZÁ. Én majd eldöntöm, hogy beoltatom-e magamat. Nekem jár a lehetőség, hogy választhassak a vakcinák között. Nekem jogom van hozzá, hogy maszk nélkül sétálgathassak, bármikor, ahogy kedvem tartja, nekem nem mondja meg senki, mit hogyan tegyek. Másokra nincs gondom, nem kell törődnöm velük.
Aztán felébredek, és azt látom, hogy míg én betegen fekszem, mások ápolnak. Megint mások gyógyítanak. Ismét mások segítenek, és sokan mások felajánlják a segítségüket. Aztán mások aggódnak és gyógyulást kívánnak. Mások fogják a kezemet és mások borogatják a fejemet, mert mások szeretnek.
Hát, én ezekért a másokért kérek mindenkit, hogy tegye egy kicsit félre, hogy NEKEM JÁR, meg, hogy JOGOM VAN HOZZÁ, meg MAJD ÉN TUDOM. Csak tartsák be a szabályokat, regisztrálják magukat, és vegyék fel az oltásokat! Jó egészséget mindenki másnak!” – írja a politikus.
Szia,Akik tavaly problémáztak az ezrével beszerzett lélegeztetőgépeken, most hova tűntek?
Ha legalább magukban elismerik, hogy tévedtek már az is valami; ha pedig leírják ide is, én bizony mondom like-olni fogom! Na, ki akar like-ot?
Az AstraZeneca engedélyezetlen oltás? (Merthogy Szerbiában ezzel oltják a külföldieket).Természetesen az engedélyezetlen oltásokra gondolok, a szerbiai események is jól mutatják hogy ez emberek nem nyelnek le mindent. A végén mi is külföldieket fogunk oltani az elutasított felesleg miatt. A lényeg hogy pörögjenek a számok.
Idézd pontosan, hogy hol tagadtam le az egészségügyre nehezedő nyomást! Csak hogy konzekvensek legyünk végre! Nálam sok minden belefér, még a visszataszító személyeskedésed is, de a hazudozás az nem!Most tagadtad le az egészségügyre nehezedő nyomást,rettentő konzekvens vagy... De a semmitmondó puffogáson kívül még mindig egyetlen releváns érv,ötlet vagy az égvilagon bármi nem jött tőled,szóval? Észrevetted már,hogy konkrétan a semmiről beszélsz?
Szputnyik. Vagy 10%al nagyobb hatékonyság.Ha lehet választani, Astra Zenecát vagy Szputnyikot választanátok?
Szputnyik. Max. nem mész külföldre, ha pár liberálkretén miatt nem ismernék el politikai okokból. De legalább trombózisban se halsz meg. Merkely ruszki oltás utáni antitestes megjegyzése a kollégájánál azért elég biztató jel.Ha lehet választani, Astra Zenecát vagy Szputnyikot választanátok?
Mármint annak a szervezetnek az engedélyére gondolsz, aminek elődei engedélyezték a corgegant? Mert amúgy az OGyI nem, mégpedig szakmai és nem ideológiai okok miatt. Viszont a szputnyikot igen. Elgondolkodtató.Természetesen az engedélyezetlen oltásokra gondolok, a szerbiai események is jól mutatják hogy ez emberek nem nyelnek le mindent. A végén mi is külföldieket fogunk oltani az elutasított felesleg miatt. A lényeg hogy pörögjenek a számok.