Két különböző leesett pilótát láttunk.Ezért kérdeztem rá hitelesebb forrásból, mert az indiaiak nem fogják reklámozni a 30ast, náluk zuhant le.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Két különböző leesett pilótát láttunk.Ezért kérdeztem rá hitelesebb forrásból, mert az indiaiak nem fogják reklámozni a 30ast, náluk zuhant le.
A pilóta mellén meg egy F-16 jelvény!Az ünneplő pilóták mögött egy JF-17-van.
Szerintem a pakikra gondolt meg a JF-17-ra. Amúgy az indiaiak azt jelentik, hogy ők lelőttek egy F-16-ost.A Szu-30-as nem az indiaiaknak üzlet.
Ezzel azt sugalmazod, hogy bár a jó öreg bejáratott F-16 al lőtték le fene tudja hogy Szu-30MKI-t vagy Mig-21 et ami áthullott az indusokhoz, meg a tuti Mig-21 et ami náluk landolt és láttunk róla képet is, azért hogy kedvére tegyenek Kínának és javítsák a saját re-export lehetőségeiket, bekamuzták hogy a jó Kínai-Pakisztáni gyártású JF-17 volt az elkövető ?Az hogy mit nyilatkoznak, egy dolog. De tartsuk szem előtt hogy export gép, amit el akarnak mindenhol adni.
Közben nekem is leesett, félreértettem.Szerintem a pakikra gondolt meg a JF-17-ra. Amúgy az indiaiak azt jelentik, hogy ők lelőttek egy F-16-ost.
Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ma a tűéles műholdas felvételek, okostelefonok kamerával korában is ennyi a kétely, minden érintett fél próbálja felnagyítani a saját sikereit, elrejteni - legalább is tompítani a veszteségeit, az ellenfele eredményeit, és elég jól össze is tudnak zavarni minket, mennyire lehetnek hitelesek azok a statisztikák amik mondjuk a '73 as vagy '82 es érából valók.Szerintem a pakikra gondolt meg a JF-17-ra. Amúgy az indiaiak azt jelentik, hogy ők lelőttek egy F-16-ost.
Amúgy az indiaiak azt jelentik, hogy ők lelőttek egy F-16-ost.
Ezzel azt sugalmazod, hogy bár a jó öreg bejáratott F-16 al lőtték le fene tudja hogy Szu-30MKI-t vagy Mig-21 et ami áthullott az indusokhoz, meg a tuti Mig-21 et ami náluk landolt és láttunk róla képet is, azért hogy kedvére tegyenek Kínának és javítsák a saját re-export lehetőségeiket, bekamuzták hogy a jó Kínai-Pakisztáni gyártású JF-17 volt az elkövető ?
A Su-30-ra sincs.Igen, ezt is írta a forrásom, de azt mondja kamu és semmilyen bizonyítékuk nincs a 16os lelövésére.
Hóóóóóóóóó...Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ma a tűéles műholdas felvételek, okostelefonok kamerával korában is ennyi a kétely, minden érintett fél próbálja felnagyítani a saját sikereit, elrejteni - legalább is tompítani a veszteségeit, az ellenfele eredményeit, és elég jól össze is tudnak zavarni minket, mennyire lehetnek hitelesek azok a statisztikák amik mondjuk a '73 as vagy '82 es érából valók.
Természetesen ott is szöges ellentétben állnak egymással az érintett felek statisztikái.
Célsebesség??a masik gep szerintem a mi 8-17 lessz amit valami felfuggesztes miatt a radarkepen masnak gondoltak a pakik.
A Su-30-ra sincs.
Sőt.
Egyelőre láttunk 1 db Mi-17V-t és 1 Bisont, az indiai kormány is egyet ismert el eddig.
A minyó nem is tartozik ide, mert vagy baleset, vagy partizánakció MANPAD-al, az meg ugye terrorcselekmény.
Az arab (pakisztáni) oldalak is leginkább ellentmondó információval vannak tele, plusz javarészük "allahakbár".