JF-17 Thunder / FC-1 Xiaolong (CAC/PAC, Kína/Pakisztán)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
8 461
18 022
113
279478302_2325333294281911_7902082884153762940_n.jpg
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 736
76 810
113
A Nigerian Air Force (NAF) JF-17 Thunder multirole fighter has been seen carrying what is almost certainly an Aselpod targeting pod made by Turkish company Aselsan.

A short clip posted on social media on 14 August showed a Nigerian JF-17 with the number 720 taxiing with a dark grey pod on its centreline hardpoint.

Earlier this year, a photograph emerged showing a man next to a JF-17 carrying a targeting pod with an air intake on its starboard side that looked more like the one on the Aselpod than the smaller intakes on the Chinese WMD-7 targeting pod that has also been integrated with the aircraft.

The man, evidently not Nigerian, wore a badge with the Pakistani flag and what appeared to be ‘Aselpod' written on it. However, his cap had the name of the NAF's 131 Engineering Group on it, indicating he was helping that unit with the new pod.

 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 584
28 232
113
Az Aselpod már integrálva van a JF 17-be. A pakisztáni légierő földi támadási küldetésekre használja.
image001-9.jpg
Az a kemény, hogy egy pakisztáni légierő, de már egy nigériai is messze fejlettebb mint az orosz. Ezeken a képeken minden van, amire egy átlag orosz harcigép nem képes. Csak sokan nem akarják elfogadni, hogy milyen mérhetetlen elmaradásba jutott Oroszország az elmúlt harminc évben a harmadik világhoz képest!
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 466
19 050
113
Az a kemény, hogy egy pakisztáni légierő, de már egy nigériai is messze fejlettebb mint az orosz. Ezeken a képeken minden van, amire egy átlag orosz harcigép nem képes. Csak sokan nem akarják elfogadni, hogy milyen mérhetetlen elmaradásba jutott Oroszország az elmúlt harminc évben a harmadik világhoz képest!
Pontosan! Dronok precíz fegyverek HMD tgp stb ! Az oroszoknál meg látom 8 hónapja csak üszök BM sorozatok meg D sorozatú vonatott ágyúk ! Meg lövünk a semmibe helivel és repcsivel. Kivéve a ka-52 mert az viszi a hátán a precíz csapásmérést
 
 • Tetszik
Reactions: Star Trek86