pár napja erről írtam a kínai repgép gyártók kapcsán hogy a 2 kis gyárnak valamivel elő kell majd rukkolni hogy életben maradjanak mert a jelenlegi termékeik hosszútávon nem garantálják a gyáróüzem működését.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
pár napja erről írtam a kínai repgép gyártók kapcsán hogy a 2 kis gyárnak valamivel elő kell majd rukkolni hogy életben maradjanak mert a jelenlegi termékeik hosszútávon nem garantálják a gyáróüzem működését.
Végre lesz egy potens harci gépük!Irak
Iraq to buy 12 JF-17 Thunder jets from Pakistan
ISLAMABAD - In a landmark development Pakistan got another international defence order from Iraq for the sale of 12 fighter jets JF-17 Thunder Blocknation.com.pk
Azért az jelenthet valamit hogy nem további T50 est vettek.Végre lesz egy potens harci gépük!
Az kiképző feladatkört lát el náluk. Van ugye a potens Szu-25 és most végre lesz valami a kiherélt F-16IQ helyett (persze mellett, mert nem fogják kidobni). Érdekes az alacsony darabszám, de lehet, hogy egyszerűen csak kisebb gondja is nagyobb Iraknak, minthogy bárkivel rivalizáljon!Azért az jelenthet valamit hogy nem további T50 est vettek.
Állítólag irak is vesz ebből 12 db
.Na a Janes is lehozta
Simán, viszont nem tudom, hogy milyen fegyvert is adhatnának el nekik???.
.
Ha ezt Kina meglépi, akkor az angolok simán köthetnek cserébe nyiltan pár jó üzletet Tajvannal, csak hogy a pártállam is érezze, hogy milyen a másik ellenségét támogatni.
Tajvannak? Pl f35Simán, viszont nem tudom, hogy milyen fegyvert is adhatnának el nekik???
Az angolok? Az vicces lenne.Tajvannak? Pl f35
Angol érdek jenki érdek isAz angolok? Az vicces lenne.
De az amerikai. A vicc az, hogy alig marad valami az angol hadiiparból. Eurofightert sem tudna önmagában exportálni a többi partnerország bevonása nélkül.Tajvannak? Pl f35
Nagyon nem. Fordítva igen.Angol érdek jenki érdek is
.Simán, viszont nem tudom, hogy milyen fegyvert is adhatnának el nekik???
.Az irakiak megint nyilatkoztak
Iraq To Acquire JF-17 Fighters | Aviation Week Network
Iraq plans to purchase an undisclosed number of JF-17 Thunder fighters, adding to the growing export tally for the Sino-Pakistan combat aircraft.aviationweek.com