JF-17 Thunder / FC-1 Xiaolong (CAC/PAC, Kína/Pakisztán)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 466
19 050
113
block 3
FyRRQG5aIAAgZmj
 

Galcom

Well-Known Member
2010. július 2.
975
3 440
93
Pakisztán nem talál megoldást a mianmari katonai junta JF-17 rémálmára

Nem sokkal a repülőgépek leszállítása után a burmai légierő kénytelen volt leállítani a gépeket, mivel meghibásodásokat és szerkezeti hibákat észleltek. Hasonló probléma jelentkezett a 2022-ben beszerzett új flottáknál is. Összesen 11 JF-17-es vadászgép van, de jelenleg egyik sem üzemel műszaki hibák miatt.

jf17.jpg


Source:
https://www.narinjara.com/news/detail/64ee9e00dc986646c77b707e
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 584
28 232
113
Hát igen, ha a dupla bomba a Griffen is elfér, a rakszival sem lehet(ne) nagy gond:
4ff59794cda72_large.jpg

Ez, a képen csak animált megoldás pedig nem tudom mennyire valósult meg:
gripen%2Bwith%2Beverything.jpg
Elvben nem lehet gond a dupla LAU-127 sínnel, hiszen a dupla bombazárat is bírja, szóval. Valamiért eddig nem került fel.
 
 • Tetszik
Reactions: arcas