JL-9 Plateau Eagle / FTC-2000 (Guizhou, Kína)

Ha minden igaz, a szudániak vesznek belőle könnyű támadó változatot
DBf_Cv_QUXg_AQk_L-b.jpg

• Tetszik
Reactions: Szittya
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: endre
Már csak az a kérdés melyik Szudán fogja megkapni, mivelhogy az osztódás óta már kettő is van belőle. :D
Szóval milyen felségjelzés lesz rajta?

Már csak az a kérdés melyik Szudán fogja megkapni, mivelhogy az osztódás óta már kettő is van belőle. :D
Szóval milyen felségjelzés lesz rajta?

Akkor gondolom Dél-Szudánt mondtak volna. Vajon ebbe is beleteszik majd az olcsósított AESA radart?

Aszhem a Szudánnak szánt változatról van szó benne. Árban vajon mennyi lehet? Mivel Mig-21 es re az az J-7 es alapra épül én 6-8 millió dollár közé saccolom.

Szegény ember multifunkci vadászbombázója. Érdekes, hogy ezt a szegmenst senki nem tölti be csak ők.

A fejlett tőkés ipari országokban azért nem kínai szintű a bérezés, a repülőgépgyártásban pedig nagyon magas az élőmunka aránya. Ezen az alapon elég nehéz a kínaiaknál olcsóbb gépet összehozni, főleg ha az a hatalmas példányszámban épített MiG-21-konstrukción alapul. Az F-50-ben ráadásul benne van a Jimmyk keze is, tehát érdekeiknek megfelelően bele tudnak kavarni az üzletbe, míg a kínaiak kezét MiG-21-utódok ügyében nemigen foghatja vissza Szergej, ahhoz már régesrégen túl önállóak.

• Tetszik
Reactions: senki and endre
Bocsanat most hogy uttana baiduztam latom hogy a sorozatgyartasu peldanyok burkolt fuvokaval rendelkeznek. Ezt lehet tudni miert jo? /ir kep csokkenes persze de egy kikepzogepen? Tudom fegyverzet hordozasara is alkalmas de hasonlo szerpkor csak elmeleti volt eddig neki ha jol tudom.