Annak örüljünk,hogy a helikopter parkunk színvonal a 70-es éveket idézi a mennyiségük pedig elégtelen mindenre kivéve arra,hogy mutogassák őket(ezen a nagyjavítás sem fog segíteni)és ezt jegelik is jó pár évre?Ne nevettesd már ki magad!

A jelenlegi kormányzat ideje alatt egyetlen egy valós problémát kezdtek el részben megszüntetni(az egyéni felszerelés modernizálása indult meg ruházati vonalon)nem meglepő módon a legolcsóbbal kezdték.Minden más problémára csak tessék lássék megoldások lettek amik hosszú de a kár közép távon is csak rontanak a helyzeten.

De jól van örüljünk!Hallelujah!!!

Dudi, ha a minimálisnak nem örülsz, attól lesz több, vagy jobb? Évtizedek óta látjuk, hogy mi folyik a Honvédségnél, ehhez képest már egy szintentartás is nagy szó. -szerintem

Dudi, ha a minimálisnak nem örülsz, attól lesz több, vagy jobb? Évtizedek óta látjuk, hogy mi folyik a Honvédségnél, ehhez képest már egy szintentartás is nagy szó. -szerintem

Szerinted.
Ennyire futja évi 300MFt-ból???
Nagy szó.
A SZÁNALMAS, az illik ide, nem a nagy szó, Pomójemu, ahogy boki mondaná.

Én sem örülök neki,hogy jó pár havi illetményemet kell ruházatra meg harcászati felszerelésre költenem de be kell lássam,hogy nem ez a legégetőbb dolog amire költeni kéne hanem a helikopterek és a modern gyalogsági kézifegyverek éjjellátók revédőmellén,bakancs és védőmellény.Ha ez megvan lehet rátérni a ruházatra harckocsikra tüzérségre légvédelemre meg úgy általában mindenre a Gripeneken és a kanálgépen kívül.

<blockquote rel="phaidros">Dudi, ha a minimálisnak nem örülsz, attól lesz több, vagy jobb? Évtizedek óta látjuk, hogy mi folyik a Honvédségnél, ehhez képest már egy szintentartás is nagy szó. -szerintem

Szerinted.
Ennyire futja évi 300MFt-ból???
Nagy szó.
A SZÁNALMAS, az illik ide, nem a nagy szó, Pomójemu, ahogy boki mondaná.
</blockquote>
Mindegy mivel illetjük, ez van -tetszik, vagy sem. Ez más szinteken múlik.

Nem erről van szó. De bárki reálisnak látja, ennyi hanyatlás, rohadás után, hogy egy lépcsőt kihagyva jelentőset fejlesszünk? Az embernek azért valamelyest két lábbal kell(ene) a földön állni.

Nekem tetszik ez a MK5, főleg a tokfedél kapcsolódása, a gázdugattyú szárát kicsit túlzásnak tartom 5.56 -nak, és a tűzváltókart is átalakithaták volna.

Nekem tetszik ez a MK5, főleg a tokfedél kapcsolódása, a gázdugattyú szárát kicsit túlzásnak tartom 5.56 -nak, és a tűzváltókart is átalakithaták volna.

Nekem is tetszik a tokdfedél, de ezzel együtt az M10X megoldását jobbnak tartom. sőt, egy esetleges modernizációnál iránymutatónak.

https://www.youtube.com/watch?v=RJzOqWS0a8w

https://www.youtube.com/watch?v=UkmBP8UZLuA

AK-12-ID-2.jpg