Aha.
És mi van pl a kitiltási botránnyal ? Valahogy "elült" a dolog, mert nagyon nem érte el a célját ... És persze az sem mellékes, hogy minél inkább belemerültek, a másik oldalon az érintett amerikai napraforgó-olaj gyártó is egyre jobban "porondra került" ....
Az a tény, hogy mondjuk ez a Pharaon 25 éve áll a CIA körözési listáján, közben meg utazgat a világban ... hát... hogy is mondjam ....
Illusztrálásképp: http://www.atv.hu/belfold/20161126-komoly-erdekek-lehetnek-pharaon-mogott
Igen aktívak Európában az nsa-sok, felénk főleg a politikai osztály kapcsolatait illetően, ezt meg is mondták, lehallgatnak bárkit, bármikor.
Ajánlott olvasmány Ulfkotte könyve a német (és a nyugati) média befolyásoltságáról, uraltságáról.
A magyar fordítást a Pathmos végezte amely a szektatévé érdekeltsége, így jobbosnak nem igazán mondható ...
Bayer igazságmondása sokaknak zavarja a idegrendszerét, saját szememmel láttam a BBC erre a célra készült lejárató műsorát, ami tele volt cikkeiből vett csúsztatásokkal, félremagyarázásokkal.
Nekem meg ugyanúgy "cinkes" az amerikai és egyéb szolgálatokhoz bekötött egyes index/444/klubrádió berkein belül dolgozó "újságírók" tevékenysége ...
Mindenki azt olvas amit akar. Aztán a tények majd "beszélnek", alátámasztják vagy nem.
Nincs ennek jó olvasata egyik fél részéről sem.Jómagam kedvelem a mi Zsoltinkat,mindenki hibázik,ő is,de ez a Pharaon ügy nagyon gáz a miniszter elnökünkre nézve,ha védte a cia,ha nem,ilyen múltú kalandorokkal miért kell üzletelni egy ország me-legbelső családtagjainak?
Úgy tudom,minden képviselő,főleg minden miniszter,de a csúcsgóré minden lélekzetét számon kell tartani,nemzetbiztonsági okokból,meg az egész családjáét,erre oda kellett volna figyelni a szolgálatoknak,zakó.