Molni, akkor nekik is lenne fegyverük.
15 évet ült, bűntetett előélettel...? Hm..?
Csak a bőrszín alapján nem döntheted el adsz -e neki fegyvert vagy nem.
Kérlek mutass rá a kommentemben, hogy hol írtam bőrszínről...? Hm...? Nekem tök mindegy, hogy milyen vallású, nemű és bőrszínű a behataló, aki jön. Egyszer szólok, de csak akkor, ha ván rá időm. Aki ellopja a házam és másodszor jön be azt
KÉRDÉS NÉLKÜL AGYÖNLÖVÖM.
Félelmetes, hogy egyesek mit meg nem engednek? Miért az ártatlan civil viselje a támadás elhárításának a kockázatát? A faszom teli van már ezzel...
A rendőrök így se szívesen mennek be ilyen helyekre, hát még ha fegyver is van az elkövetőknél.
Illegális fegyvere nem volt, mert nem telik rá neki, azért lop, rabol és öl. Legálsira sem telik és azt nem is kaphat előélete miatt és tutura kiszűrné egy normális rendszer.
Van minden családban aki nem büntetett előéletű, megkapják az önvédelmi fegyvert,aztán egy olyan balhénál mint amit omae belinkelt mi akadályozza meg őket hogy kivigyék az utcára?
Azt, hogy után a nem büntetett előéletű is repül 10+ évre a kóterbe, mert a fegyverét elvihette és használta más. A fegyverrel felelősség is jár. Ez is mikor esik már le a kurvahétszentségit..? Komolyan mondom, hogy a falnak megyek...
Egész falu részek néptelenednek el, de egyesek meg még mindig moralizálnak, eszemfaszom megáll, de tényleg...
Ha egy kést vagy fejszét odavisz akkor egy pisztolyt majd nem?
Nem, mert a jelek szerint nem jut hozzá. Erős a sejtésem, hogy egy részük olyan hülye, hogy talán nem is tudná használni.
És lehet neked is pisztolyod, vajon meg mered húzni a ravaszt? Le mered lőni úgy hogy ottmarad, nem csak a levegőbe kell ám lövöldözni mert könnyen úgy járhat az ember mint az a francia család. Ők a legjobb oktatófilm hogy ha már megfogod és előveszed a fegyvert akkor lőni kell vele, először, előbb mint a másik mert neki is lehet fegyvere, és nem a levegőbe mert ő lehet nem oda fog. Gyors testre leadott lövés kell, nem célozgatni percekig. Bevállalod? Nagyon sok civil és igen fegyveres testületi dolgozó sem lenne képes meghúzni a ravaszt ha kell
Igen, be. Veled ellentétben én már konfrontálódtam emberekkel. Le is írtam, csak neked rövid a memóriád...