Tegye fel a kezét, aki rá merne lőni egy romára, egy többségében romák lakta faluban, tudván, hogy a szabad fegyverviselés értelmében a lelőtt roma népes családjának tagjainak is van fegyvere. Gyerekek! Ezek egy elsodort kislány miatt agyonvertek egy családapát anno, szerintetek, ha fegyverhez jutnának, akkor mi lenne? Mert ugye senki sem gondolja komolyan, hogy a szabad fegyverviselés, az csak a magyaroknak járna.
Szerintem legálisan nem sokan jutnának fegyverhez azok közül a romák közül. Mert egyrészt meg kell felelni bizonyos normáknak. Például a büntetlen előélet, ami már egy elég erős rosta. Másrészt van pszichológiai követelmény, tekintve, hogy a belterjesség náluk egy alapvető probléma generációk óta, nem véletlenül nem szarják a nobel díjasokat, szintén egy elég komoly szűrő. Így elég komoly esélyeid vannak arra, hogy te legyél az egyetlen sheriff a faluban.
A saját tapasztalataim szerint a cigányok imádják a meghunyászkodókat, és még jobban felbátorodnak, nem véletlen ez a rengetek idősek elleni támadás, amit szinte kivétel nélkül, mind cigányok követnek el magyarok rovására. Úgyhogy az én kezem a levegőben van
Amit tudok ajánlani olyanoknak, akik magyarországi no-go zonában, vagy annak környékén laknak, a gárdában sok katona, meg ilyen olyan háborús veteránnal voltunk együtt, ezt ők ajánlották én itthon be is vezettem. (lévén a környéket végig rabolták a cigók.) Rejtsetek el a házban mindenhova késeket vagy bármit, amivel védekezni lehet. Ne túl nyílvánvaló helyre tegyétek őket. FONTOS: jegyezzétek meg és időnként ellenőrizzétek a rejtekhelyeket. Minden helységbe tegyetek szétszórva a házban és fejben gyakoroljatok szituációkat, amikor használjátok. CSAK az tudjon róla, hogy ezek, hol vannak, aki veletek egy háztartásban él. Pl feleség. akinek gyereke van annak ezt figyelembe kell vennie! Én elhatároztam, hogy semmilyen félnótás kedvéért nem leszek magatehetetlen áldozat.