Megint/még mindig mellébeszélsz.
A legális fegyverhasználatnak vannak szabályai,említettem volt, hogy felszólítom,figyelmeztető,utána célzott.
Ezzel kb 99.99% ban kizárható,hogy lelövöd a szomszédod,vagy a kislányt,fejezd be szélsőségek előtérbe emelését,ennyi etővel a rendőr is lelövi a kislányt a barackosban,ahogy említettem azt is, hogy ua képzettség után lehessen fegyvert viselni az utcán. A birtokomon meg nappal nyilván meg tudom különböztetni a kislányt,szomszédot,tisztességes látogatót egy furgonnyi termény,haszonállat tolvajtól.
Éjszaka aki tisztességes szándékkal jön,becsenget,a kapun,az ajtón,elmondja mit akar,mi a baja,stb,sosem mondtam,hogy mindenre ki kell tárazni ami mozog.
Ha valaki nem csenget,nem beszél,hogy mit akar,mit keres a birtokon éjjel,esetleg támad,mi a f@szról beszélünk?
Ha meg az erre való alkalmasságot nem lehet megállapítani,akkor le kell fegyverezni az összes fegyveres testületet,mert lökdösődésre agyonlőheznek bárkit,vagy lelövi a szomszédját,a kislányt a barackosban,stb.
Bullsh@t.
Bullsh@t.
Bullsh@t.
Jómagam kapásból képes lennék teljesíteni azt amit Kovács2 főtörzs is teljesített,hogy fegyvert hordhasson,de eszem ágában sincs fegyverrel sétálgatni a parkban,viszont aki alkalmas rá(!!!!),és akar,az tehesse.
Szerénységem csupán a birtokon előforduló ehető ,de nálam sokkal gyorsabb állatokra használnám,ill.legvégső esetben(!!!!) a saját,és a családom védelmére,egy zsák krumpliért senkire sem lőnék rá,ha ez megnyugtat.
Légyszives vedd komolyan a témát,vagy hagyd a csába.
Még egy nyomi szélsőségre hivatkozás,és lekerülsz a téli napfordulón üdvözlendők listájáról!