Vagyis nem szerettek a rendorok a gardistakat. Mi ebben a meglepo?
Ja, mert mennyivel jobban esik az, ha egy illegalis fegyverrel lonek le...
Az elesett es gyenge idos emberek nem mennenek at ezeken a szurokon (vagy ha igen akkor a ciganyok is). Igy csak megnagyobb bajt hoznal mindenki fejere.
A hos (fegyveres) igazsagoszto kepzelt szerepetol nem tudtok elszakadni. Vicces.
Azert az uldozesi maniaban szenvedo zakkantak otleteit is a helyen kell kezelni. Amilyen eletet leirtal... ugy nem szabad elni.
Ugyanazok az ervek ujra meg ujra....
Ne haragudj, de lassan el kéne kezdenek, normális jobboldali orgánumokat olvasgatni, mert a liberális szarokból rád ragadt egy igénytelen és rossz szokás, mégpedig a kiemelek a szövegkörnyezetből egy mondatot és ellövök alá kommentként egy orbitális baromságot.
Ez kezdődik a kapásból az első mondatoddal. Az én szövegkörnyezetéből kiemelt mondatom arra vonatkozott, hogy a rendőrök trógerül végezték a munkájukat bármerre is mentünk és általánosan tapasztaltuk azokat a problémákat amit a fentebbi két általam leírt történetben, gyengébbek kedvéért:
- nem végzik a munkájukat
- a "kisebbség" kénye kedve előbbre való a többségénél.
(remélem elég prosztó ez így, hogy megértsd
Semmiféle utalás, a rendőrség és a gárda viszonyára nem volt a mondataimban, ezt egyedül te álmodtad bele. Ez olyan index színvonal.
Ja, mert mennyivel jobban esik az, ha egy illegalis fegyverrel lonek le...
Az illegális fegyverek jelenléte Magyarországon ténykérdés, pedig nagyon szigorú a fegyverhez jutás és neked is leeshetne már, hogy meg lehet oldani ezt máshonnan és meg is oldják, nem kell ehhez "ellopni a legálisan tartottat", bár ennyi erővel egy kés se legyen nálad, mert azt is elvehetik tőled és leszúrhatnak vele.
De például ha vetted volna legalább a fáradtságot és az indexeskedésen kívül többre is futná elolvastad volna szuvorov cseh példáról linkelt cikkét, akkor tudnád, hogy fegyvert, csak megbízható és magabiztos kezeléssel engednek tartani és akárki nem tarthat, de persze megint egy gondolatmenetből kiemelt mondat és rá valami blődli.
Az elesett es gyenge idos emberek nem mennenek at ezeken a szurokon (vagy ha igen akkor a ciganyok is). Igy csak megnagyobb bajt hoznal mindenki fejere.
Ez a síró és röhögőgörcs határán táncoló mondatod, ami szintén egy kiemelés. Mert ugye a jogsin is átmennek az öregek és nem értem, hogy ha egy öreg átmegy akkor egy cigány is, azzal mi a probléma? Ha normális a cigány, büntetlen előéletű, rendezett a családi háttere és megfelel a feltételeknek, miért ne mehetne át? Biztos vagyok benne, hogy a jelenlegi életfelfogásukkal ez egy rendkívül alacsony szám lenne, de nekem nincs azzal problémám, ha egy józan életű dolgos cigány szeretné megvédeni azt ami az övé. Neked ez gondot jelent?
Azert az uldozesi maniaban szenvedo zakkantak otleteit is a helyen kell kezelni. Amilyen eletet leirtal... ugy nem szabad elni.
szintén libtard színvonal, légyszíves ne vedd személyeskedésnek. Engem nem érdekel, hogy te szerinted ez micsoda. A tények magukért beszélnek, Magyarországon történnek bűncselekmények és azokat nem követi a társadalmi igazságérzetet kielégítő büntetések. Nem értem, hogy mi a abban a kivetni való, és lenézendő, ha nem akarok áldozat lenni. Te azt írtad, hogy téged már 2x kiraboltak. Engem már az első után ki sem lehetne robbantani az edzőteremből és a különböző küzdősport edzésekről, téged a saját elmondásod alapján 2x is kiraboltak, mégis én vagyok a pszichopata, aki óvintézkedéseket foganatosít.