Mikor a metró ÉPÍTÉSE elkezdődött- segítek, ez 2007 őszén volt ő sanszosan még gimnazista volt. Esetleg hiányolod időutazó képességét...? -
Hiányolom bizony. Mert ahhoz képest hogy 2007ben gimnazista volt, nem egyszer és nem kétszer szidta fennhangon az
első Orbán-kormányt, amikor ő max általános iskolás volt. 1998.
Persze, minden csak összeesküvés meg látszat. Tényleg nehéz elhinni, hogy sokan azért csinálnak valamit, mert kurvára elegük van abból, ami odafent folyik? Az is tisztán látszik, hogy a hatalom ezen lehetőségeket legszívesebben eltörölné, mert a naracsos köcsögök 27 év után eljutottak oda, hogy lassan semmiben sem különböznek a régi elnyomó rezsimtől, max. retorikában, mert a média környezet más. A fejekben lassan rákosi szintjén vannak.
Nem, ez egy hatalomtechnikai sakklépés, politikai húzás. Legalábbis így hívják, a politika világában. Ingyenreklám, szavazók adatainak megszerzése stb. A kommunikációban forgó nevek bármilyen előjellel is, de azzal hogy benne van a köztudatban jó nagy löketet kapnak így ismertségi szempontból, a többi pedig jön magától.
Hát ez a "sok" istenigazából még mindig nem a többség. Sőt, csak egy marginális csoport.
Arra azért kíváncsi lennék ki finanszírozza őket, mert nem magyar mecénások az is biztos.
A régi elnyomó rezsimről szerintem neked nincsenek tapasztalataid, ergo nem is értem ezeket a kijelentéseket. Fogalmad sincs a kádár-huszárokról, azok módszereiről, az informátorokról, a munkahelyi jelentőkről a peres ügyosztály munkatársairól, rendőrségi, katonai állapotokról, arról, hogy mit csináltak a hatalom emberei még a nyolcvanas években is amikor becsukódott mögötted az ajtó. Nekem sajnos vannak keserű tapasztalataim, milyen amikor egy alkoholtól bűzlő fakabát ordít a füledbe ma már minősíthetetlen szidalmakat, rángat a ruhádnál fogva és teljes erőből beléd rúg félperces gyakorisággal.
Rákosival kapcsolatos analógiát jobb lesz ha átgondolod, vagy vegyél elő egy korabeli bírósági pert, ott van mindjárt a Rajké, de szemléletes és tanulságos a Péter Gábor és Társai nevű cég viselt dolgai ....
Visszatérve a jelenre, ezek a "sokan "azért csinálnak valamit, amit nem tudunk hogy mi, mert nincsenek értelmes válaszaik semmire ezeknek a belpesti romkocsmás kölköknek.
Sokaknak viszont ebből a nihilista, önző hozzáállásból van elege, abból hogy minden értelmes dologba beleköpnek ami nekik vagy a társaságuknak nem tetszik... Az, hogy az ébredező kunbélai, che guevarás politikai öntudatukat olyan dolgokon köszörülik ami jóval meghaladja őket és hitvány, értéktelen nézetrendszerüket.
A pályázat
visszavonásáról döntés született - tehát elérték céljukat.
Viszont a segítő ingyenreklámot a médiában nem, így ha pártoskodni akartok, lehet dolgozni, értelmes célokat kitűzni.
A legújabb ötletük, hogy vidéken akarnak bázist. Ezen jót vigyorogtam, egy ilyen tornából fölmentett, kígyóvállú trendi ficsúr eperszínű pólóban lóxart se tud a vidékiek életéről, hovatovább a kis Mécs haverja még lenézi és rühelli is őket... Hát sok sikert, gyerekek...