Ne légy ennyire kezdő Mack, egy 2024-es olimpia beruházási pénzeit nem a 2024-ben kormányon lévők lopnák szét, hanem az addig terjedő időszak kormánya és sleppje, tehát számolj és gondolkozz egy kicsit.Rendkívüli képességeid vannak, főleg a jövőbelátó ... A 2024-ben regnáló kormányt illetően ...
Itt van pár "kormánypárti narancsos köcsög" közleménye ...
https://www.budapest2024.org/palyazat/hirek/a-budapest-2024-es-sportoloi-bizottsag-kozlemenye-2
http://index.hu/sport/2024/budapest/2017/02/23/olimpiai_bajnokok_leirhatatlan_a_szomorusag/
Kovács Ágnes elnök
Kárpáti György tbi elnök
Arlóy Zsófia, Becsey János, Berki Krisztián, Boronkay Péter, Bóta Kinga, Czene Attila, Darnyi Tamás, Dunai Antal, Gál Gyula, Gécsek Tibor, Gyulay Zsolt, Igaly Diána, Keleti Ágnes, Kiss Gergely, Kovács Antal, Kulcsár Győző, Magyar Zoltán, Martinek János, Nagy Tímea, Nébald György, Rácz Marianne, Regőczy Krisztina, Vereckei Ákos.
(Csak mellékesen Berki Krisztián nem az a Berki ...)
Lehet köpködni, tolvajozni etc.
Másrészt, mutass itt bárkitől is akár egyetlen halovány célzást arra, hogy ezeket a túlárazásokat és lopásokat olimpiai sportolóink követnék el!!! Őnekik max tisztelet és támogatás jár, de ők nem ebben a beruházási "sportágban" versenyeznek. Én meg pontosan úgy tudtam és tudok majd örülni a magyar olimpiai érmeknek Rio-ban vagy LA-ben mintha itthon akasztanák a magyar győztesek nyakába. Elhiszem hogy személyesen nekik ez jobban esne, de én is tudok mondani néhány dolgot ami személyesen nekem jobban esne mint a mai megoldások, mégse kapok hozzá tízmilliárdokat számláló állami támogatást. Meg az ország lakosságának túlnyomó többsége sem.... Mi viszont kapunk a tervekhez képest köszönő viszonyban nem lévő megvalósított uszodát többszörös áron, kapjuk a Puskás-stadiont amit még csak bontanak de már a mostani kalkuláció szerint duplájába fog kerülni mint az eredeti terv szerint (ráadásul ez CSAK foci-stadion lesz, atlétikai versenyekre építhetnénk másikat!), meg kapunk személyes haragszomrád miatt felfüggesztett és ebek harmincadjára hagyott M4-autópálya-építkezést, pénzhiány miatt csökkenő, elvándorló személyzetű egészségügyet, 300-320 órás havi munkaidőt (családbarát kormányunktól) 75%-al csökkentett hétvégi pótlékokkal (a la új Munkatörvénykönyv), lepusztult Honvédséget, lassan életveszélyessé váló 3. metrót, stb. Folytassam????? Látom én a jó dolgokat is mert olyant is csináltak, de főleg az első négy évben, a második kormányzati ciklusban meg elszaladt velük a ló. Szerinted miért kellene nekem és a hozzám hasonlóknak támogatni ezt az irányt?!!