T
torsen
Guest
Hivatalosan nem, de folyton itt eszi a fene... Papp Lacinak a kezén-lábán lévő kis zsinórok most is az ő kezében végződnek.Légy erős, nem Kósa Debrecen polgármestere már három éve, jelenleg Pesten él.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hivatalosan nem, de folyton itt eszi a fene... Papp Lacinak a kezén-lábán lévő kis zsinórok most is az ő kezében végződnek.Légy erős, nem Kósa Debrecen polgármestere már három éve, jelenleg Pesten él.
Azért mókás, hogy akik a legnagyobb hazafiak, azok orrba szájba szopják a ruszkikat, akik szárrá verték Mo.t, aztán itt élsőködtek vagy ötven évig
Azért azt ne tessék már elfelejteni, hogy Józsi meg Sanyi a Magyar Honvédség képviseletében sokkal előbb voltak a Don-kanyarban, mint Szergej és Iván a Vörös Hadsereg képviseletében a Duna-kanyarban. Ja, és sajnálatosan nem volt oda meghívólevelünk... A "szarrá verésben" meg sajnos nem csak az oroszok voltak benne, hanem a velük szövetséges "jóbarátok" is, és akinek a bombák hullottak a fejére kétlem hogy jobban örült egy amerikai bombának mint egy orosz bombának.Azért mókás, hogy akik a legnagyobb hazafiak, azok orrba szájba szopják a ruszkikat, akik szárrá verték Mo.t, aztán itt élsőködtek vagy ötven évig
Az eleje stimmel.Tökigaz.
Az USA bekaphatja, hiszent bombáztak azok is itt eleget
A Németek aztán főleg bekaphatják, rohadék vazallustartók vagy 100 éve felénk...
A franciák már a csigák nevében is haljanak ki
Az oroszok meg írtam - jöttek, öltek, aztán maradtak élősködni.... DE őket szopja a nagytöbbség.
HA igazi hazafiak lennének ezek, együtt küldenék a fentieket a halálba (és max kihasználnák őket), de hogy a kormány aktuálpolitikája mentén felszopják a ruszkikat és csak a többit cseszegetik... na nekem itt van a bibi
Panoz, te csak holland legyél kérlek. Ne magyarkodj,és ne akarj magyar lenni onnét ide írogatva, pláne hogy mint többször említetted vissza sem szeretnél jönni és Hollandiát tekinted új hazádnak. Ha már egyszer világgá mentél mert itt nem volt neked jó akkor a befogadó országodat építsd, ne tégy úgy mint a muszlimok. Mi meg köszönjük megvagyunk, meg is leszünk ahogy előttünk is megvoltak.Mit jelent "magyarnak" lenni? Kötelező hogy a tagja legyek-e csoportnak?
Mi van ha közelebb érzem magamhoz azokat az emberek akik földrajzilag kulturálisan és genetikailag közelebb állnak hozzám? Miért kell egy hatalmas massza tagjának lenni akit magyarnak neveznek. Református vagyok, alföldi vagyok, tiszántúli vagyok.
Jogom lehet az egyszerű alföldi református emberek nemzetiségébe valónak vallani magam? Küzdhetek az alföldiek jobb életkörülményeiért vagy az alföldiek demokratikus autonómiájáért? Ki kötelez arra hogy közösséget vállaljak Budai, Fejér megyei fideszesekkel?
Egy osztrák lehet önálló a némettől vagy egy flamand a hollandtól, vagy egy moldáv a romántól?
Túl nagy és megfoghatatlan lélektelen massza a magyar nemzet hogy minden egyes szerencsétlen tagjával közösséget vállaljak.
Egyszerűen csak alföldi akarok lenni függetlenül tőlük és a gondjaiktól.
Azért ne felejtsd el a brit és amerikai xarrá bombázásokat se. Tudod ezt nagyon sokan hajlamosak kihagyni az emlékekből, és ma már nem is ildomos erről beszélni hiszen a legfőbb baráti szövetségeseink. Na meg azért a németek is pusztítottak eleget a harcok során, nem zavarta a lelküket hogy ez egy Lánchíd vagy csak egy kis hidacska a Rábán. Most meg ők a mi példaképeink,barátaink, Brüsszelben,Berlinben,Londonban,Washingtonban stb. Hozzájuk járunk dolgozni,lomizni,elviseljük őket vezetőinkként,stb, sőt még le is telepszünk náluk.Azért mókás, hogy akik a legnagyobb hazafiak, azok orrba szájba szopják a ruszkikat, akik szárrá verték Mo.t, aztán itt élsőködtek vagy ötven évig
Nem az a vicces, hanem az, hogy mindig tartozni akarunk valahová.Valahol vicces, hogy az összes turbo mentalitása az, hogy aki nincs velünk, az ellenunk van. Elképesztő...
Valahol vicces, hogy az összes turbo mentalitása az, hogy aki nincs velünk, az ellenunk van. Elképesztő...
Ez a normális. Egy közösségnek határai vannak, aki velünk van, az közénk tartozik, stb. Azért van hazánk, hogy itt igazunk legyen!
A szopkodásból legyen elég! Se az oroszok, se a németek itt ezen a fórumon ne szopkodjanak!!!!
És főleg mi ne szopkodjunk!!!
Aki nem veszi komolyan a figyelmeztetésem megy vakációra.
Nana! Nekem pl. bárhol lehet igazam!!!
Azért azt ne tessék már elfelejteni, hogy Józsi meg Sanyi a Magyar Honvédség képviseletében sokkal előbb voltak a Don-kanyarban, mint Szergej és Iván a Vörös Hadsereg képviseletében a Duna-kanyarban. Ja, és sajnálatosan nem volt oda meghívólevelünk... A "szarrá verésben" meg sajnos nem csak az oroszok voltak benne, hanem a velük szövetséges "jóbarátok" is, és akinek a bombák hullottak a fejére kétlem hogy jobban örült egy amerikai bombának mint egy orosz bombának.
Ja, ezen a gondolatmeneten meg az USAnak pl. Mo. üzent hadat....
Mert ameddig ilyen dolgokat írkálsz le, addig nem is fogod...
Nekem semmiféle identitástudatot nem ad az, hogy magyar állampolgár vagyok. Felőlem lehetnék piréz is. Igazából sokszor nem szeretnék magyar lenni az ilyen nagymagyarkodók miatt, mert a végén még azt hiszi valaki, hogy olyan vagyok, akik szerint számít ez...
Ha két fejlett ország határán élsz, akkor kb. a boltok felirata az, ami megmondja, hogy melyik országban vagy, tehát ezért irrelevánsnak érzik sokan a kőkemény nacionalizmus korából visszamaradt dolgokat, pl. azt, hogy akkor ő most milyen nemzetiségű vagy milyen állampolgár. Kb. annyira faktor nekik, mint a szem vagy a hajszín. Ettől nem lesz sem több, sem kevesebb. Sajnos túl sok olyan ember van, aki leragadt ebből a szempontból a kőkor táján...
Számomra egy érdekes kultúrális vonás hogy valaki dán, orosz, jenki, brazil vagy holland, de nem értékmérő, hogy ki honnan jött. Ez sanszosan abból adódik, hogy egy nemzetközi repszimfejlesztő csapatban és környezetben mozogtam és mozgok, és ilyen faszságok nem érdekelnek. A valahova tartozás az nem nacionalista marhaságok, hanem közös értékrend és világnézet alapján történik az értelmesebb többségnél.
Ha majd a világ nagyobb része eljut ide, akkor lehet, hogy kicsivel jobb hely lehet a Föld. Addig marad a népirtás meg egyéb kellemetlen dolgok...
Téged viszont szórakoztatóKomolyan, fizikai fajdalom teged olvasni.
Melyik az az ország ? Nyugaton biztos nincs ilyen. Keleten, talán a Lengyelek. A többi egyik sem.
Mit jelent "magyarnak" lenni? Kötelező hogy a tagja legyek-e csoportnak?
Mi van ha közelebb érzem magamhoz azokat az emberek akik földrajzilag kulturálisan és genetikailag közelebb állnak hozzám? Miért kell egy hatalmas massza tagjának lenni akit magyarnak neveznek. Református vagyok, alföldi vagyok, tiszántúli vagyok.
Jogom lehet az egyszerű alföldi református emberek nemzetiségébe valónak vallani magam? Küzdhetek az alföldiek jobb életkörülményeiért vagy az alföldiek demokratikus autonómiájáért? Ki kötelez arra hogy közösséget vállaljak Budai, Fejér megyei fideszesekkel?
Egy osztrák lehet önálló a némettől vagy egy flamand a hollandtól, vagy egy moldáv a romántól?
Túl nagy és megfoghatatlan lélektelen massza a magyar nemzet hogy minden egyes szerencsétlen tagjával közösséget vállaljak.
Egyszerűen csak alföldi akarok lenni függetlenül tőlük és a gondjaiktól.
Valahol vicces, hogy az összes turbo mentalitása az, hogy aki nincs velünk, az ellenunk van. Elképesztő...