Te nem akarod erteni. A tokefelhalmozashoz ido es kedvezo tortenelmi kornyezet kell.
Es az a valosag, hogy semmivel sem vagyunk rosszabbak az altalad imadott nyugati nepeknel.
Soros egy destruktiv barom. Ezt kar tagadni.
A vilag nem fogja helyettunk megoldani a problemakat. Minden orszag a sajat erdeket akarja ervenyesiteni. Nekunk is jobban menne ha nem lennenek olyanok akik folyton asszisztalnak az orszag kirablasahoz, ujra meg ujra...
Ez a szokásos duma.
Nézd meg a többi ex. KGST országot, akik szépen elhúztak mellettünk. Ha 2000-ben azt mondta volna bárki, hogy ne román jár át ide dolgozni, hanem fordítva ki magyar, akkor lehet, hogy röhögtek volna. 17 év alatt ennyire sikerült elkúrni....
Ez a lerablás meg mindig másra mutogatás, pontosan ez az a mentalitás amiről szó van. madjenem
30 év után is másra mutogatni a kreténség vegytiszta jele. Nézd meg, hogy Kína vagy más ország hová jutott ennél kevesebb idő alatt... Persze ők lehet, hogy nem sorosoznak, konteóznak és tolják fullba a kretént és mutogatnak másra, hanem tesznek is valamit érte. Na meg más országokban a felső vezetés nem csak exkomcsi faszokból és más trógerekből áll meg olyanokból, akik a veresnypiacot csak hírből ismerik...
A Soros csak egy pélad volt, ha nem lenne ő, akkor mutogatna másra a sok balfasz és a hazugseggfej gerinctelen köcsög politikus is...
Letteknél vagy észteknél. kb. a politika közelébe se mehet, aki az előző rendszerben akár csak polgármester is volt. Kibaszták a picsába az előző garnitúrát úgy, ahogy van...
Az ufokrol meg a szivcsakrarol irhatnal bovebben, mert ugyan senki nem hozta ezt fel a temaban, de hatha megertem miert erveltel ezzel. Vagy inkabb ne.
Nem sikerült megfogni a szarkazmust, na meg a társadalom ez bizonyos szeletének leírását. Tudod, akik mindenfée szutykot bekajálnak (szokták linkelni ezen weboldak egy részét, szabadon gondolkodó, stb. balfasz nevű oldalak) a nagy/mélymagyarok és antitudományos baromságokaban hisznek, miközben éppen tolják be a napi 3 felest és a szofit az arcukba...
Az 1 millio alkoholista mantraja is csak a szokasos lozung.
Hallod, én évekig dolgoztam nyáron a fenti és az alkeszek részhalmazainak metszetével. Többnyire inkább nem mondtam semmit, mert abból csak baj lett volna... Pontosan ugyanazt a pénzt kerestem, mint ők. A difi az volt, hogy nekem nem úgy indult a napom, hogy két feles, és meló után nem úgy végződött, hogy akkor két sör, meg nem dohányoztam... Persze a más hibája volt az ő nyomoruk is. 16 évesen ugyanazt a melót toltam, mint ők - meg egyetem mellett is - most meg munkaidőben kommentelgetek... Hmhmh... A difi az, hogy nem basztam el a pénzem nagy részét másra, nem másra mutogattam és suli mellett is dolgoztam éjszakai műszakban. Ja, hogy ez fárasztó volt sokszor? IJ. Most meg aratom le gyümölcsét.
Nezd csak meg a skandinav vagy a balti orszagokat. Vagy akar nemetorszagot, ahol 14 eves kortol kezdve szoktatjak ra az embereket.
Mi van? Valaki pisztolyt nyom az emerek tarkójához, hogy akkor kötelező inni és szívni...? Jó reggelt, a szabad akaratnak következményai vannak. Na ez a másik, amiben 30 év alatt sem sikerült itthon eljutni egyeseknek, hogy a saját életüket mendzselni tudják, azt hiszik, hogy mindent állambácsinak kell megoldani...
A nyugati orszagok tokeerosek, (bar ez valtozni latszik). Nem a csodalatos kulturajuk miatt mennek oda az emberek, hanem a magasabb jovedelem miatt, amit pedig a felhalmozott toke tesz lehetove.
Felhalmozott tőke? Rohög a vakbelem. A II. vh után Japán és Németország is romokban volt. 30 évvel később hogyanis nézett ki az NSZK és Japán? Japánnak meg még Ruhr vidéke és szene sem volt, hogy legalább az acélipar elkezdjen működni. Az ugye megvan, hogy az EU elődje mi volt? Segítek, a szén és acélközzösség...