Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Németországba járó ismerőssel Pick téliszalámit szoktam hozatni...agyrém...
Egy fenét, tökéletesen működik a rendszer.
Egy Tiszatelki pecás haverom, vadon növő csengő(fosó)szilva alól szedi a cefrének valót. A Panyyolai szilva, amúgy etalon.Kereslet, kínálat, divat, hagyomány.... a Felső-Tiszánál ) lehet kapni házi szilvapálinkát akár 10000Ft/liter áron úgy, hogy a gyümölcsöt az út mellett vadon növő fákról (nemtudom szilva) szedik (részben) A nagyvárosi pálinkadivatmajom meg megveszi.
Mintha kezdene elharapozódni a belpolbűnözés.
Tedd a kezed a sinekre és várd meg a villamost.kezembe került a (bocs a kifejezésért).....
Mintha kezdene elharapozódni a belpolbűnözés.
Egy Tiszatelki pecás haverom, vadon növő csengő(fosó)szilva alól szedi a cefrének valót. A Panyyolai szilva, amúgy etalon.
Ezt viszont is lehet kérdezni, egy csillárt leverő árú whiskey-be, mi kerül annyiba?Igen, nagyon finom, na de 10000-ért?
A fosoka , vagy mirabella az igazi. Én speciel nagyon szeretem, na meg a szilvát is, a többi csak elfogy, kivéve a csipkebogyó mert az megint tuti egy ital. A legjobb a mirabella meg a szilva alszeszt együtt kifőzni, úgy pár hónap utan egy nagyon gyümölcsös ízű pálinka lesz belőle.Egy Tiszatelki pecás haverom, vadon növő csengő(fosó)szilva alól szedi a cefrének valót. A Panyyolai szilva, amúgy etalon.
Felénk mirabolánnak hívják (vagy ringló szilva)A fosoka , vagy mirabella az igazi. Én speciel nagyon szeretem, na meg a szilvát is, a többi csak elfogy, kivéve a csipkebogyó mert az megint tuti egy ital. A legjobb a mirabella meg a szilva alszeszt együtt kifőzni, úgy pár hónap utan egy nagyon gyümölcsös ízű pálinka lesz belőle.
Ezt viszont is lehet kérdezni, egy csillárt leverő árú whiskey-be, mi kerül annyiba?
A legfinomabb, amit ittam, sárgabarack főzet volt, volt már mindenféle korszakom, megállapodtam az Unicum feketesörrel duónál, ez marad is, nemzetközi felkapottra, nem is vágyok.
10 000ft/liter?