Németországba járó ismerőssel Pick téliszalámit szoktam hozatni...agyrém...
Egy fenét, tökéletesen működik a rendszer.

Egy Tiszatelki pecás haverom, vadon növő csengő(fosó)szilva alól szedi a cefrének valót. A Panyyolai szilva, amúgy etalon.Kereslet, kínálat, divat, hagyomány.... a Felső-Tiszánál ) lehet kapni házi szilvapálinkát akár 10000Ft/liter áron úgy, hogy a gyümölcsöt az út mellett vadon növő fákról (nemtudom szilva) szedik (részben) A nagyvárosi pálinkadivatmajom meg megveszi.
Mintha kezdene elharapozódni a belpolbűnözés.
Tedd a kezed a sinekre és várd meg a villamost.kezembe került a (bocs a kifejezésért).....

Mintha kezdene elharapozódni a belpolbűnözés.
Egy Tiszatelki pecás haverom, vadon növő csengő(fosó)szilva alól szedi a cefrének valót. A Panyyolai szilva, amúgy etalon.
Ezt viszont is lehet kérdezni, egy csillárt leverő árú whiskey-be, mi kerül annyiba?Igen, nagyon finom, na de 10000-ért?
A fosoka , vagy mirabella az igazi. Én speciel nagyon szeretem, na meg a szilvát is, a többi csak elfogy, kivéve a csipkebogyó mert az megint tuti egy ital. A legjobb a mirabella meg a szilva alszeszt együtt kifőzni, úgy pár hónap utan egy nagyon gyümölcsös ízű pálinka lesz belőle.Egy Tiszatelki pecás haverom, vadon növő csengő(fosó)szilva alól szedi a cefrének valót. A Panyyolai szilva, amúgy etalon.
Felénk mirabolánnak hívják (vagy ringló szilva)A fosoka , vagy mirabella az igazi. Én speciel nagyon szeretem, na meg a szilvát is, a többi csak elfogy, kivéve a csipkebogyó mert az megint tuti egy ital. A legjobb a mirabella meg a szilva alszeszt együtt kifőzni, úgy pár hónap utan egy nagyon gyümölcsös ízű pálinka lesz belőle.

Ezt viszont is lehet kérdezni, egy csillárt leverő árú whiskey-be, mi kerül annyiba?
A legfinomabb, amit ittam, sárgabarack főzet volt, volt már mindenféle korszakom, megállapodtam az Unicum feketesörrel duónál, ez marad is, nemzetközi felkapottra, nem is vágyok.
10 000ft/liter?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..