Az előző hozzászólásoddal nagyrészt egyetértek, ahhoz nem is szólnék hozzá.
Ehhez írnék ismét egy saját élményt.
Vidéken lakom. A szavazás előtt kaptam rendesen a sok szórólapot a különféle pártoktól. Gyorsan át is futottam őket.
Tény, a fidesz szórólapja elég undorítóan sorosozott és migráncsozott is. Viszont mellette megírták (és én magam is látom, tapasztalom), hogy az én településem és a környékbeli települések is sorra mennyi pénzt kaptak orvosi rendelő, óvoda, iskola, bölcsőde felújjításokra, több ipari park és fürdő építésére.
A többiek mondanivalója kimerült abban, hogy megszüntetjük a korrupciót és a presztízsberuházásokra a pénzszórást úgy, mint stadionok, Paks 2, stb.
A stadionok még talán jogos is (bár gondolom az ellenzék azt is lestadionozza, hogy uszoda és tornaterem épült a közeli iskolában).
Na de Paks is pénzszórás??? Ezzel kampányolni??? Ezek után meg csodálkoznak, hogy a "buta vidékiek" nem úgy szavaznak ahogy ők akarják.
Abba belegondoltak már, hogy vidéken talán nem is a migránsoktól félnek, hanem esetleg több a villanyszerelő, mint a bölcsész Pesten (bocs Molni, te ugyan értesz hozzá, de te nem is született pesti vagy, szóval a mondanivalóm erősíted
) és ezért ők tudják, hogy az áram nem a konnektorban terem?
Egyébként ha már TV, akkor vidéken is van ám RTL (ha valami oknál fogva internet nem lenne), ők ugyan úgy kormányoznak mint ahogy az M1 sorosozik, szóval az "egyszerű" emberekhez mindkét üzenet eljut. Ha pedig feltételezzük, hogy a vidéki szavazatát meg tudja fogni az M1 primitív sorosozása, akkor azt is kellene feltételezni, hogy az ugyanilyen primitív RTL-es kormányozás, fideszezés is meg tudná. Már ha valóban ez döntött volna és nem azok a szempontok amiket feljebb soroltam.