Es a legfontosabb nem szabad hitelt felvenni. Inkabb legyen ketevvel kesobb meg az a valami amit szeretnek mint 5 ev mulva se legyen az enyem tobbszoros aron a hitel miatt. Mert ameg ki nincs fizetve a hitel az csak illuzio hogy a felvevo tulajdona.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagyon szívesen felvázolom neked egy csekély összeg ellenében, de mondjuk kezdetnek mi lenne, ha csinálnál mondjuk egy sportegyesületet, lenne valami sporteredmény, amit érdemes támogatni, ne adj isten (ha már ennyire tudatos adófizető állampolgár vagy és a pénzedért állami szolgáltatást vársz), bebattyognál a helyi önkorihoz, kormányhivatalhoz, ahol majd több-kevesebb készséggel elmondják neked, hogy mik a sporttámogatás elnyerésének pályázati feltételei...?
Es a legfontosabb nem szabad hitelt felvenni. Inkabb legyen ketevvel kesobb meg az a valami amit szeretnek mint 5 ev mulva se legyen az enyem tobbszoros aron a hitel miatt. Mert ameg ki nincs fizetve a hitel az csak illuzio hogy a felvevo tulajdona.
Ha jól értem a tanmese lényegét, a nyájas állampolgár számára tehát a választás lehetősége két korrupt figura között adott, de a kettő közül az egyik az ég világon semmi hasznosat nem csinál, helyette az ideológiai nyálverés megy ezerrel egy elképzelt valóságban.
Csodálkozik is nagy szemekkel, hogy miért van az megint, hogy a nyájas állampolgár ezt a felfoghatatlanul magas teljesítményt miért nem akarja visszatapsolni. De mivel a nyájas állampolgárt alapvetően mérhetetlenül le is nézi, ezért nem is tanul a visszajelzésből és ugyanazt a sokszor kudarcot vallott hülyeséget próbálja újra és újra.
Nálam egyszerű:
- nem teszem azt másokkal, amit nem szeretnék, hogy velem tegyenek
- senkinek sem mondok olyat, amit nem szeretnék egy börtönzuhanyzóban visszahallani
- nem attól vagyok magyar, mert Magyaroszágon élek
- hiszek benne, hogy a tudás és szorgalom által elérhetem a kitűzött céljaimat
- nálam az igen igen, a nem nem
- nem ígérek olyat, amit nem tudok megtenni
- nem költöm el a még meg sem lévō pénzt
- pénzügyi terv nélkül vak és süket hangya vagy egy munkagépekkel teli építkezésen
- alapjáraton senki sem érdekel, ha szóba állok veled, akkor az azért van, mert érdekesnek tartalak
- a viselkedés alapján szelektálok, nem születési jegyek alapján
- ha ez a társadalom antiszociálisnak tart, akkor ezért nem haragszom meg
Nagyjából ennyi
Amikor épp átbaszol valakit százezer forinttal, de persze erről is a NER tehet, mert ezt is sikerült magadnak megideologizálni.
Kár a bizonyítványt magyarázni.
Aham. Ezek szerint aki itt kommentel éppen nem dolgozik sehol...
Amikor épp átbaszol valakit százezer forinttal, de persze erről is a NER tehet, mert ezt is sikerült magadnak megideologizálni.
Nem szpg hanem en tamaskodtam. Cerebra hozta a negativ hirt, de csak szpg tisztazta, hogy az egy regi, elcseszett projekt eredmenye volt.Ja, ! Rákérdeztem, a zegi kórház, a légvezeték szennyeződéses sztori stimmt, anno még a megyei lap is írt róla.
Oké.
Nem én baszok át bárkit, hanem titeket a rendszer...Meg nem is engem basznak át, mert nem voltak és most sincsenek illúzióim a rendszerrel kapcsolatosan...Remélem elég világos és egyértelmű voltam...
Nem szpg hanem en tamaskodtam. Cerebra hozta a negativ hirt, de csak szpg tisztazta, hogy az egy regi, elcseszett projekt eredmenye volt.[/
Nem én hoztam a hirt.Idézni csak pontossan és szépen.
Nem szpg hanem en tamaskodtam. Cerebra hozta a negativ hirt, de csak szpg tisztazta, hogy az egy regi, elcseszett projekt eredmenye volt.
Nem én hoztam a hirt.Idézni csak pontossan és szépen.
"A médiában globálisan más sem szerepel csak a liberális megbélyegzés.Amíg a történelemkönyvekben az van leírva ami még most is olvasható bármelyikben addig semmi jogod a másik oldalt kritizálni."
A történelemkönyveket is ő írta? Miért lenne köteles a többség elfogadni és eltűrni a folyamatos hazudozást?
Senki nem említette a kereszténységet.
"Ez egyéni ízlés dolga is egy bizonyos pontig."
Egy közösséget irányító erkölcsi elvrendszer nem szabadon választott gyakorlat.
Kodifikált, vagy kodifikálatlan szokásjog amit mindenkinek illene betartani ha tetszik ha nem.
Jogos. Akkor rosszul emlekeztem. Picit tulporgott szamomra ez a topik (, de 4 nap utan legalabb csendesedik).Nem én hoztam a hirt.Idézni csak pontossan és szépen.
UI.: igazán azt sajnálom, hogy úgy b..nak át benneteket, hogy azt hiszitek, ez valamilyen magasabb cél érdekében történt, és a többségnek még anyagilag meg sem éri... Igazán ez a szí...ás, nem a hókuszpókusz a jobb meg a baloldalról, meg a nemzetről...