T
Törölt tag 1711
Guest
De buta vagy, hát nem tudod, hogy a francia államosítás az összetartó, míg a magyar az kirekesztő?
Bizony! A francia állami melegétel utalvány is sokkal jobb volt, mint a szutyok magyar! Pfuj.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De buta vagy, hát nem tudod, hogy a francia államosítás az összetartó, míg a magyar az kirekesztő?
Úgy emlékszem igen (anno megírták valami kisbetűs hírként), de ráadásként rohadt sokba került még ez is ...De buta vagy, hát nem tudod, hogy a francia államosítás az összetartó, míg a magyar az kirekesztő?
Amúgy visszaszereztük már?
Nemtudom ha ilyen jo az eleted mit rugozol a politikan ennyire. Az en megfigyelesem szerint aki jol el nem rugozik rajta. Akinek vagy nem alakulnak ugy a dolgai ahogy eltervezte vagy epp eletminosegbe egy nagyot zuhant szokott igy kiakadni a politikan. De komoyan.
Csak egy ajánlás. Kérlek próbáld tördelni a szöveget, mert ezt így olvasni igen fájdalmas és nehéz.Talán lehet nekem írtad.).
Az, amitōl idegállapotba kerülszGyerekek mi az, hogy Trigger, sajnos ezt a szleng kifejezést nem ismerem a koromnál fogva, a gyerekeimtől kérdezni meg olyan égő lenne... Várom válaszotokat!!!!
És mi a nyugat érdeke?Hogy jöjjön az olaj.Stabilan megbizhatóan.Saudi alatvaló nem nyugati adófizető,és nem nyugati szavazópolgár,.Na akkor,mi a nyugati érdek?Ne röhögtess, arról a "nyugat"-ról beszélsz, amelyik az olaj-dollárokért bármit szállít (mindegy hol és mire használják), és bármit elnéz Szaúd Arábiának, nehogy megsértődjön a szaúdiak végtelenül toleráns, demokratikus és bársonyos lelke?!!
Cseszdmeg,én sem értem.Banyek, ebbol itt megint baj lesz.
Pedig jo lenne ha a gyerekedtol kerdezned meg. Aztan majd nezd meg az arcat! Orok emlek lesz.
Ozymandias mar elarulta a megoldast.Cseszdmeg,én sem értem.
Én még tanuló koromban, a rendszerváltás idején dolgoztam a gyártósor összeállításán. Akkor még Érsekhalmán palackozták ezt a pezsgőt a Hosszúhegyi Állami Gazdaságnál, (később mezőgazdasági kombinát), sok egyéb alkoholos ital, és a Hey-Ho gyümölcslé mellett. Sok máshoz hasonlóan ez sem volt egy sikertörténet. Talán még fél évig sem működött a pezsgő gyártása, amikor megszűnt a szovjet/orosz piac létezni. Nem tudom, a gépekkel mi lett, de a csarnokban utána gabonát tároltak. Én nem vagyok egy alkoholfüggő, főleg a haverok visznek bele mindig a "rosszba" , de az a pezsgő akkor nagyon ízlett, főleg ott frissen a gyárban. 6-7 éve elő került egy rekesz pezsgő, ami akkor már kb. 20 éves volt, és hát muszáj volt meginni a kollégákkal. Nem túl szakszerűen volt tárolva, ezért a minősége akkor már nem volt túl jó. Egy kicsit kénes volt, csak nyomokban tartalmazott szénsavat, de ütött rendesen, és mind elfogyott . Ne tudd meg milyen fejfájásunk lett utána! Aztán kb. úgy 10 éve találkoztam újra a polcokon hazai gyártásúval, de meg nem mondom, hol gyártják. Én inkább a félédeset, édeset szeretem. Inkább ilyeneket szoktam venni. Nekem ízlenek!Ja, ez nekem is szöget ütött a fejemben. De bennünk van a hiba, mert megmondták ferntről, csak az nem dolgozik ma MO-n, aki nem akar. Különben teljes a foglalkoztatottság...Ezek szerint mégis van egy léhűtő banda, aki kétkezi munka helyett koktélokat iszogatva kommentelget itt. Jól megy nekünk tényleg. Meggyőztetek, négy év múlva én is a F@SZ-ra fogok szavazni, mert énnekem még azért nem jut Don Perignon, meg kell elégednem szigorúan 14 óra után a száraz Szovjetszkoje Igrisztoje-val...
UI.: van valakinek tapasztalata ezzel a márkával? Kérem ossza meg!
Szóval aki felbosszant?Van arra szép magyar szó is.Sőt!Szavak.Pl feleség...Ozymandias mar elarulta a megoldast.
Én még tanuló koromban, a rendszerváltás idején dolgoztam a gyártósor összeállításán. Akkor még Érsekhalmán palackozták ezt a pezsgőt a Hosszúhegyi Állami Gazdaságnál, (később mezőgazdasági kombinát), sok egyéb alkoholos ital, és a Hey-Ho gyümölcslé mellett. Sok máshoz hasonlóan ez sem volt egy sikertörténet. Talán még fél évig sem működött a pezsgő gyártása, amikor megszűnt a szovjet/orosz piac létezni. Nem tudom, a gépekkel mi lett, de a csarnokban utána gabonát tároltak. Én nem vagyok egy alkoholfüggő, főleg a haverok visznek bele mindig a "rosszba" , de az a pezsgő akkor nagyon ízlett, főleg ott frissen a gyárban. 6-7 éve elő került egy rekesz pezsgő, ami akkor már kb. 20 éves volt, és hát muszáj volt meginni a kollégákkal. Nem túl szakszerűen volt tárolva, ezért a minősége akkor már nem volt túl jó. Egy kicsit kénes volt, csak nyomokban tartalmazott szénsavat, de ütött rendesen, és mind elfogyott . Ne tudd meg milyen fejfájásunk lett utána! Aztán kb. úgy 10 éve találkoztam újra a polcokon hazai gyártásúval, de meg nem mondom, hol gyártják. Én inkább a félédeset, édeset szeretem. Inkább ilyeneket szoktam venni. Nekem ízlenek!
Ozymandias mar elarulta a megoldast.
Szerintem már régen is licensz alapján ment a gyártás. Emlékszem rá, hogy már az építéskor, a rendszerváltás kellős közepén is szovjet/orosz szakik irányították a munkálatokat a gyártó csarnokban, és a pincében is.Az üvegen annyi van rajta, hogy palackozta Royalsect ZRt. 6070 Izsaák, Agárdy telep. Én a bolostól, ami a legközelebb van, csak annyit kértem, mindig legyen ilyen, mert régen is ilyet ittam, meg mostanában is... Mond a telephel valamit, vagx egyszerűen egy licensz alapján máshol kezdték el gyártani? De köszi a válaszod. Ha már nem tökéletes itthon, legalább lássuk rózsaszínben a világot...