Nem szeretek dicsekedni de azt se ha leneznek mert ez a szinteleres nekem nagyon az... Egy fel volgyem van konkretan egy volgy egyik fele + a szajaba egy kicsi es a dombhaton vegig. 7 haz +1 gazdasagi celu ingatlan. Amikor kint dolgoztam daniaba bukkantam ra ere az elneptelenedo felbe levo "szolohegyre" vettem egy tanyat meg nemi erdot. Majd a szomszed tanyat arvereztek megvettem potomert a szomszed most nekem melozik es fizeti az alberletet es a feltoltos oraknak hala a szamlat. Majd jott egy felkereses hogy nem e akarnam megvenni a tanyajukat az csak trher volt nekik /tartozasak/ megettem es szepen beindult a folog. Most a 7 hazbol 5 be laknak minden hazbol dolgozik nekem valaki vagy mindenki /szezonba/ az elso a sajatom marmint nem kiado egybol tavaj koltoztek el a kozremukodesemmel uj gerek szuletett nalluk es jobb nekik a varosba. /egyenlore nem adom ki mert nem adom csak barkinek ki./ lenne ra jelentkezo... Es ez csak a tanya tobb ha foldel erdovel szolovel /szolot most vettem meg hozza +ba ninc egy honapja/ emellett van reszvenyem /foleg atomeromuves/pmeg a regi pav ami 2X es/ de mas is. Es egy vegyeskereskedesbe vagyok csendestars /konkretan csaladtaggal/ 2 autot hasznalok mid2 6 milla feletti alaparral. De nem alap egyikse... Es van egy csaladi hazam amihez szinten tartozik fold es legelo. Meg itt van egy fenyoultetvenyem gyumolcsosom... Nem mondom hogy nem kaptam szuloi tamogatast de nem anyagit. /egyebkent kozeposztalybeli szarmazasu vagyok annak ellenere hogy apam anyam szakmunkas /mondjuk van csaladi vallalkozas/
Sose bántott, ha valaki a saját erejéből jutott egyrl kettőre. Akkor Te most Dániában élsz? Jól értem?