Azért csak eszembe jut: egy volt ügyfelem, aki Bp. (rózsadomb) Gárdonyi G. u. 32.) alatt lakik az Izraeli és a Brazil nagykövetség közelében, (meg lógott még a környéken néhány általam nem ismert zászló) jogerősen el lett ítélve csődbüntettért, 4 milliárd forint károkozás mellett, amiből kb. másfél az államot érte (az ítélet 2010 után született és ezzel nem a politikára utalnék, hanem csak tényszerű akarok lenni!) 1 évet kaptt 1 évre felfüggesztve. Hát DUDI-nak innen üzenem, hátha olvassa, a fehérgalléros bűnözőket ennyire ítélik. A fazon az MTK-ban is vállalt valami állást, de volt annyira okos, hogy az MSZP-FIDESZ tengelyen is jól feküdt. Egyébiránt a felszámolás során 32 eFt-ot inkasszóztak a számlájáról... Lehet, részemről illúzió, de a jobbiktól vártam volna ezek megbúntetését. A konkrét ügyben több, mint négyszáz károsult volt, legalább 40 család ment tönkre és többen lettek öngyilkosok, amikor kilátástalan helyzetbe kerültek. És leírom ennek a szemétládának a nevét: Bereczk Imre volt és a SOMOGY-MEGA 2000 Kft-ről, meg a WATERDEEP Kft. ügyeiről volt szó, amiben én is érintett voltam. Persze volt más ügye is. Vannak talán szegedi fórumtársak, akik ismerik a sztorit. A fószer privatizálta ezt az üzemet, ami egyébként jól ment, aztán bezárta és az épületek téglaanyagát eladta bontott téglaként... Azzal hetvenkedett, hogy a privatizáció költségénél többet kiárult ezen a módon... Volt olajszőkítő ügyfelem is... Érdekel benneteket? Meséljek??? Igazándiból mindig a Tanu film záró részei ugranak be, amikor eszembe jutnak ezek a történetek...