Blitz, én szerinted mit tehetek, ha egy Bíróság Jogerősen ennyire írélte, pedig igen sok embernek tette tönkre az életét.Egy darabig még az ítélet is megvolt. de mára már kidobtam. Nem vagyok bérgyilkos sem meg felbújtó sem, nem lövetem le az utcán. Vagy ezt várnád tőlem? Nem Ő, talán meg is halt azóta és a 2 -sosem dolgozott- aranyifjú fia örökölte apuci vagyonát... ami már tiszta, hiszen ezen a téren ki emlékszik az 5.10 éves sztorikra. A magyar társadalom egyik nagy hibája, hogy a nagyértékű fehérgalléros gazdasági bűncselekményeket bocsánatos bűnnek tekinti. Pedig még ezeknek is van konkrét emberek konkrét életére nyomorító hatással. Kb. 5 évig dolgoztam ennek a füszernek, aztán mikor megcsinálta az élete nagy dobását én is ott voltam mellette. Ezért ismerem a szerteágazó "sztoriait" Hidd el, szinte több ilyen emberrel találkoztam, mint pld. olyannal mint Te. Így ismerem a munkamódszert is, mert dokszor eldicsekedett nekem róla. Egyrészt fizetett a rendórségen, mlliókat embereknek, így pld. azt is tudta, mikor fogják a kommandósok segítségével kirángatni az ágyból és a vám és pénzügyörök meg az APEH-osok mikor fogják keresni rajta azt a kb. 460-100 tonna veszélyes hulladékot, amivel nem tudott elszámolni. A módszer másik eleme (egyébiránt zsidó vallású volt) innen az MTK-s kapocs, de tartotta a szervezeteikkel a kapcsolatot, mert sokmindent már azzal el lehetett hárítani, hogy azért bántják, mert antiszemiták. A sztori átívelt a kormányváltásokon is, számára sikertörténetként, mivel jó érzékkel létta kik között dőlhet el a harc 2010-ben, hát természetes, hogy az MSZP-t és a Fideszt is támogatta... Csak hogy mondjak tényeket is, ha az előzőek még nem lettek volna azok... Szegeden volt a BUDALAKK-nak egy gyáregysége, és a már korábban nevezett fószer privatizálta kis pénz fejében, mivel a felhalmozódott veszélyes hulladékok szakszerű ártalmatlanítását is vállalta. Ezt pedig elég borsos áron számították be, pedig a veesz hulladék nagy része lejárt szavatosságú festék volt (EWC 080115).. Hősünknek esze ágában sem volt pénzt költeni erre, viszont meghirdette, hogy ovodák, iskolák ingyen elvihetik a készletet. Mire a hatóság észbekapott és megkérdezték tőle, hogy hol van a megsemmisítendő anyag, azt válaszolta, hát a kerítéseken, ajtókon, ablakokon...Baja nem elett ebből az ügyébő sem. Ezt most azért írtam, mert mondjuk jöttek elő pld. Hadházy-tól is érdekes sztorik, gazdasági mutyikról. Ügy mégsem lesz belőlük, az ismert PP okok miatt, de én abszolút hitelt tudok adni ezeknek az aljas lejárató rémhíreknek. Ugyanis én csak egy ember vagyok, de saját tapasztalatból több tucatjával tudnám előadni az ilyen és a hasonló sztorikat. Sok ember, meg még többet tudna össze szedni. Erről is azért írtam valós névvel és címmek, mertmár háttérbe kellett vonulnia az ítélete után, így nem gondolom bármi bajom lenne belőle..