A multkor egy ukrajnai magyarral konfrontalodtal mert nem a fideszre szavaztal stb... Erdekelne, hogy most az ukranok eseteben esetleg felvetetted-e a nyelvtorveny ugyet?
Tudod rátapintottál a lényegre. Mert héfőn jegyeztem itt be, hogy elküldtem az a..jába valakit és megmondtam neki, nem megyek ki Ukrajnába. neki azt mondtam, azért, mert a Fideszre szavazott, de.
1.
itt kommentelgettem, ami sok időt vett el
2. Meg, amikor nem itt kommentelgettem, akkor is volt elég munkám, hogy ne menjek vidékre, főleg ne messzire.
De, az egészben az az érdekes, hogy ugyanonnan jöttek hozzám ma ide MO-ra, akiket hétfőn elküldtem a fenébe. És ma kezet ráztunk. A történetek, mint a kígyók önmagukba harapnak. Van élet a politikán túl is. És gyarló ember (állat) vagyok, ha egy oligarcha küldöttei felkeresnek, le lehet venni a lábamról.). olyan, mintha Mészáros keresne meg MO-n, de erre esélyem sincs, bár dolgoztam neki már egy projerkten, de kb. fél év alatt fizette ki. Ismerőseimtől kérdeztem, mit csináljak, azt mondták, várjak, ha nem akarok magamnak bajt...Ők meg -ukrajnából- már ittasan érkeztek, jellemzően egy vadi új Mercivel, itt is ittak, én meg az általuk hozott szereket csak este próbáltam ki. De voltam már náluk 2016 végén kint, de akkor pld. túl drágának találtak, sokat is mondtam, mert igen messze van és 50-es, meg kb, 800 e Km vezetés után már unom a kormányt fogni...Tudod Zeal, azért szeretem ezt az oldalt, mert tudom, hogy valós, igaz történetekkel is meg lehet lepni az itt lévők nagy részét. Nagy a politika állatkertje, de a fizika, talán még nálunk működik egész jól. mármint a 30 éves egyetemi képzésemre és a szakmai gyakorlatomra gondolva. Fél órája beszéltem a barátnőmmel erről, hogy mi lenne a véleménye, ha kiköltöznénk Kievbe, hát nem örült neki. Még nem mert velem eljönni egy olyan rezervátumba se, ahol az én autóm (citroen C5) kb. abban a kategóriában van, mint MO-n a SUZUKI. Ott Ferrari, Mazerati a parkolóban az átlag.. Na jó, túloztam, azért az audi A6 sűrűbben előfordul.... Persze ott méfg a szennyvizet sem tisztítják és kerewsztül folyik a birtokon, de már kezd ez sem tetszeni nekik. Keress rá, más topicokban mit írtam ma....erról... Élmény volt... Nekem is lehet hízelegni... Sajna gyarló vagyok...Ozy külfödön nyugaton dolgozik, én úgy látom, nekem meg a jövőben kelet fogja jobban megérni, mint MO. Persze lehet vitatkozni, egyet nem érteni, lehet, ma fényesebbnek látom a dolgokat, mint lesznek, de tájékoztatni foglak benneteket, ha érdekel, ha nem a fejleményekről. Mindig izgalm,asabb egy új helyszín, mint a saját nyelvi, kulturális és földrajti keretünk.... Az arab-öbölben már dolgoztam, mint MOL alkalmazott, de nyílnak új perspektívák az életben ott is, ahol nem gondoljuk... Ukrajna, most olyan nekem, mintha Dél afrikában dolgoznék. Persze nem teljesen, mert volt úgy 15 éve olyan nemzetközi projekt, ahol volt szerencsém Afrika déli részén született fehér telepesekkel együtt dolgozni. Úgy tekintek a HTKA-ra, mint egy társadalmi projektre (Kíváncsi lennék MAC-ot és TCAT-ot ez érdekli-e egyáltalán9, hogy megosztok sok ndolgot, amik persze valósak másokkal, azért, hogy lássák, vannak másoknak más történetei is, mint a várható klisék ( Korda-stúdió, a. vajna, meg a tünci Timcsije).