Az alján ezt találtam:
"Frissítés:
A Csolnoky Ferenc Kórház szerint a Facebookra kirakott képhez tartozó vélemény és a hozzá írott kommentek megtévesztőek. A dokumentum ugyanis a minden év elején kiadott, a közalkalmazottak törvényben meghatározott átsorolásáról szól, nincs köze az ágazati illetményemelésekhez. A dokumentum január 10-én készült, a visszamenőleges hatályú bérfejlesztést meghatározó Kormányrendelet pedig február 1-jén került kihirdetésre. A főigazgató, Dávid Gyula szerint álhír, hogy a kórházban nem emelkedtek a bérek. A kórházban minden egyes szakdolgozó megkapta a 2017. november 1-től érvényes 12 százalékos illetményemelést, illetve a Kormányrendeletben meghatározott 8 százalékos, január elsejétől visszamenőlegesen érvényes illetményemelésre is sor kerül. A visszamenőleges hatályú, 8 százalékos illetményemelést a rendeletnek megfelelően dolgozóink február 20-ig kézhez kapják."
Na most akkor mi van? Én maradok annál a verziónál, hogy inkább a Honvéd Kórházban dolgozó ismerősnek hiszek, mint a 444-nek. El tudom hinni ettől függetlenül hogy néhány esetben előfordult olyan akinek valóban nem nőtt a bére, de azért mert őt már előtte is eltérítették felfelé, tehát kb. a többiekét akik még szarabbul álltak, azokét rendezték hozzá.
Nem értem hogy miért akarják néhányan azt bebizonyítani, hogy ez rossz ami történt, mikor én párhuzamba rakva a dolgokat tényleg azt látom, hogy most sem tökéletes semmi, de azzal összevetve ami előtte volt, ÉGETŐ a kontraszt.