Ellenben van egy ötletem, mivel a kétfarkúék nagyon sok esetben rossz helyre ragasztgattak, a HÉV oldala pl. rongálás. Amiért feljelentést lehet tenni. Fizessenek  jogász kollégák?
 jogász kollégák?

jogász kollégák?
 jogász kollégák? jogász kollégák?
 jogász kollégák?Ne bolondozz már! Tudom csak viccelsz mikor nyilvánvalóról meg természetes ösztönről beszélsz. A "bolsevik maffiaállam" címke különösen mosolyogni való a jelenlegi vezetésre . Az MSZP-re DK-ra meg ráragasztod ezután, hogy nácik?Pedig az ország szempontjából az érvénytelenség a legoptimálisabb kimenetel. A kormány a migránskérdésben ígyis-úgyis azt tesz amit akar, a hatalmuk nem erősödne (talán még gyengülne is) és a külpolitikai megítélésünk is árnyalódna/javulna.
A fiataloknak meg elég jól működnek még a természetes ösztöneik ahhoz, hogy számukra teljesen nyilvánvaló legyen, hogy ez egy bolsevik maffiaállam., semmi más.
Ne bolondozz már! Tudom csak viccelsz mikor nyilvánvalóról meg természetes ösztönről beszélsz. A "bolsevik maffiaállam" címke különösen mosolyogni való a jelenlegi vezetésre . Az MSZP-re DK-ra meg ráragasztod ezután, hogy nácik?
legalább is beta személyében aki szívesebben látná Gyurcsányt mint orbánt .
 ) illetve a lakhatási hitel picit magasabbra van értékelve  a honlapon mint a mai piaci, ettől függetlenül van hova fejlődnünk.
 ) illetve a lakhatási hitel picit magasabbra van értékelve  a honlapon mint a mai piaci, ettől függetlenül van hova fejlődnünk.Pedig az ország szempontjából az érvénytelenség a legoptimálisabb kimenetel. A kormány a migránskérdésben ígyis-úgyis azt tesz amit akar, a hatalmuk nem erősödne (talán még gyengülne is) és a külpolitikai megítélésünk is árnyalódna/javulna.
A fiataloknak meg elég jól működnek még a természetes ösztöneik ahhoz, hogy számukra teljesen nyilvánvaló legyen, hogy ez egy bolsevik maffiaállam., semmi más.
Azokat a tényeket sorold már fel. A kemény kommunista vonalról mesélhetnék neked meg maffiaszerű államról.Mi köze van a Fidesz megítélésének ahhoz, hogy milyen az MSZP? Amúgy ha némileg tájékozott lennél, tudnád, hogy az MSZP-re már régen is - joggal - azt mondták, hogy ők inkább jobboldaliabbak, mint a Fidesz. De ez mind lényegtelen. A Fideszre ráillik a kemény kommunista vonal és a maffiaszerű állam is. Ezen nehéz lenne vitatkozni. Ha csak nem a tényeket kezded el kikezdeni.
Ne fárassz... Hol is írtam ilyet vagy csak utaltam rá?
Azokat a tényeket sorold már fel. A kemény kommunista vonalról mesélhetnék neked meg maffiaszerű államról.
Az ellenzék tagjait most deportálják, gulágra ítélik?Államosítás , most visszavásárolják piaci áron pl. gáz üzletág, új emberek kinevezése a régiek helyére miért baj? Pl. szoci kormány 13 főre felemelte az MNB igazgató tanácsának a számát, hogy többségbe kerüljenek Simor mellett a szavazatok és így támogassák a gyurcsányi politikát. Az igazságszolgáltatásban úgy lenne ahogy mondod akkor a DK politikusait már rég leültették volna 2010 után. Akit leültettek azok még 2010 előtt befáradtak a hűvösre (börtön válogatott). Erőszakszervezetett az MSZP/SZDSZ használta fel pártcélokra pl. 2006 ősze-tavasza. A médiát nem kisajátítja, hanem újakat hoz létre pl. m4 , m5 , 888.stb.. A tükörvádaskodás klasszikus művelője vagy.A jelenlegi kormány cselekedetei sokszor csak a keményebb kommunista időszakban volt jellemző Magyarországon, illetve részben a maffiák viselkedését utánozza. Erőszakos államosítás, közszolgálati helyek megszerzése, igazságszolgáltatás és erőszakszervezetek felhasználása pártcélokra. Média jelentős részének kisajátítása. Stb, stb.
Október másodikai népszavazás tudnivalók és mítoszok, a Századvég összefoglalója.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..