Nem, de ellehetetlenítik az ellenzéki politikai erőket, hogy megfelelő anyagi és média hátteret kapjanak hogy véleményükkel megismerkedjen a közvélemény.
Sajnos csak az mszp -nek adatott meg , hogy a készbe beleülhessen a többi pártnak úgy kellet felépítenie a média hátterét.
Szűk fideszes kör kezébe juttatják a közvagyon és a fontosabb pozíciókat, így maffiaszerűen pártállamot kialakítva. A Cosa Nostra és a Jakuza tuti ide jár tanulmányútra.
Gondolod úgy lenne igazságos, ha az ellenzék részére juttatnák a pozíciókat? Ettől messze áll a maffiaszerű pártállam. Olaszországban volt ilyen a p2 páholy idején.
i
Hogy jönnek ide a szocik? Nem ők kormányoznak már vagy hat éve...
Ők voltak kormányon, onnét mondtam példát.
Egyrészt úgy van ahogy mondom, mert nem én találtam ki. Videófelvétel van arról, hogy bűncselekmény formájában akadályozzák meg a szavazási kezdeményezés leadását. Alkotmányos alapjog gyakorlását. A Polt Péter vezette ügyészség szerint meg nem történt semmi. Ha ez nem tény arra, hogy diktatórikus módszerek vannak, akkor mi?
Ez ritka nagy ostobaság volt
Nem. Bár az elégedetlenségnek valós oka volt, ugyanakkor semelyik államtól nem várhatják, hogy hagyja szétverni az várost.
Előidézek bizonyos dolgokat aztán kiszivárogtatom , majd az utcára vonuló tömeget a provokátoraimmal radikalizálom, hogy utána a törvény teljes erejével lecsaphassak. Így hatalmat a rendvédelmi szervek segítségével megtartom.
Tolja a közpénzt számolatlanul a közmédiába, kirúgja ott azokat, akik nem kormánypropagandát folytatnak (lásd Mészáros Antónia). Nem hívnak be ellenzéki politikust vagy olyan szakértőt aki nem a kormánypropagandát fújja. Kormányzati propaganda megy minden csatornán, még a sportcsatornán is. Közpénzen vásárolnak fel kereskedelmi televíziót (TV2). Kitúrják a konkurenciát (Metro újság lecserélése a Habony Lokál újságára) stb stb
Ha emlékeznél rá, 98-2002 között a miniszterelnök szinte meg sem tudott szólalni a közmédiában, mert teljesen ellenzéki befolyás alatt állt. Csodálkozol, hogy tanultak belőle?
Ez értelmetlen és lehetetlen. Értelmetlen, mert te jöttél itt a szocik cselekedeteivel, amikor a kormányról írtam. Lehetetlen, mert politikai értelemben hard-core jobboldali vagyok. Úgy látszik sokan nem fogják fel, hogy egyesek nemzetben gondolkodnak, nem pártokban. Akik ha a szocik lopnak, akkor őket szidják, ha a fidesz, akkor őket.