<blockquote rel="galland">
Okos gondolat, vagy sem, rohadtul rühellem, mikor lehúzzák a kurucot. Nem mintha az index, vagy az atv jobb lenne.
Ezt a mondatot eleve nem értem...
Az eszedbe se jutott, hogy az a sok hülye a békés szipushelyét védi? Sok külföldi volt köztük, ez sem gyanús. Sőt, az sem, hogy mindegy mit csinál ez a sok ökör, akkor is meglesz a beruházás? Láncolhatja magát, visíthat, 500 ember ha foglalkozik a kérdéssel.
Ha csak erről lenne szó, nem lenne elég lebontani azt pár épületet, ami jelenleg is használaton kívüli, és bezöldíteni a helyét? A mondatodban benne van egyébként a lényeg: "akkor is meglesz a beruházás" Így működik ez! Az nem számít, hogy ugyan csak 500 ember tiltakozik fizikailag de a fővárosiak 75-80%-a elutasítja a beruházást? Ja, és a külföldi miért baj? Talán Pesten él, dolgozik (nem drogozik) és vagy ő maga, vagy a barátai szívén viselik a Liget ügyét.
Ja,és nem én mondom még csak nem is a "raszta majom":
http://www.origo.hu/itthon/20160708-tarlos-az-en-otletem-volt-a-muzeumi-negyed-csak-nem-ide.html
Pénzszórás??? Szerinted az nem pénzszórás, hogy, naponta kell kivonulni a tűzoltóknak? A rendőröknek. Ezzel gyengítve az egyébként sem túl jó közbiztonságot?
Tedd már mellé az építés, költöztetés ( és a Fidesz haszonkulcs) tételeit. milliók vs. 100Milliárd? És ha nem lenne a 100Milliárdos rémálom ezek a milliók sem kellenének. Az egész a Várról és az urizálásról szól!
Hogy találjanak a kocsimban 5l pálinkát, annak van sansza, de ugye nem gondolod komolyan, hogy egy rendőrnek az a feladata, hogy nap mint nap bevigye ugyanazt a raszta majmot kihallgatásra, úgy, hogy este már otthon betépve agyalja ki mi legyen másnap!!
Látom, neked a rasztaság és a hozzá kapcsolódó életérzés a legnagyobb baj. Ismerek én olyan kopasz <b>magyart</b> aki egy egész falut tart rettegésben. Minden nap beviszik, másnap kezdi újra...vele szemben törvény szerint jár el a rendőrség... Amíg ez a törvény, addig ez van. Haj alapján nincs eljárásbeli különbség.
Kell neki a természet??! Egy csomó falu elnéptelenedik, mert az összes fiatal Pesten urizál. Ha ennyire szereti, ajánlom neki a somogyi falvakat. Szarért húgyért adják a házakat. Ott van természet. Tessék elköltözni.
Mi fáj ebben neked? Pesten több a lehetőség,több a munka, szerintük jobb az élet. És azt ugye nem gondolod, hogy vasárnap délután lekocsizik hozzád természetet nézni!? Azt kellene értékelni, hogy van rá igényük hogy kimenjenek a zöldbe. Minden normális nagyváros így működik. Amúgy meg tessék szépen odaszólni a kormánynak, hogy tegye élhetővé a somogyi ( és a nógrádi, szabolcsi, békési, hevesi, bihari) falvakat fiatalok számára, akkor nem mennek Pestre.
</blockquote>
Azt hiszem, mi elbeszélünk egymás mellett. Nincs bajom a Ligetnél tüntető sokakkal. Viszont van bajom a kevesekkel, akik a hangadók. Megnéztem a youtubeon a videókat. Mikor a kis csaj felmászik a gépre, mikor " gyorsreagálású" tüntetést jelent be. Mikor nem az a jogsértés, hogy az alvállalkozó alválalkozójának beosztottját, a Józsi bát nem engedik be a géppel a területre, felmásznak a milliós értékű gépre ( más tulajdonára, esetleg kárt okozva), akadájozzák szegény öreg munkavégzését, kenyér keresetét. Nem ez, hanem az, hogy a Józsi bá elindul. Hát barátom, ha az én gépemre másztak volna fel, előveszem a 48-as villáskulcsot, és addig ütöm amíg le nem száll róla. Hogy jönnek hippiék ahhoz, hogy bárkitől bármilyen engedélyt elkérjenek. És ha ott is van egy képviselő a kerületből, az ellenőrzésnek is megvan a hivatalos eljárása, végző szerve.
"Gyorsreagálású" tüntetést jelentettem be a géphez. Ez mi nevetséges már. Na, ezzel van bajom. A szerepelni vágyó senkikkel. Akik majd most így elindulnak, alapítanak majd pártot, és baromi fontosnak érzik majd magukat, a 2%-os támogatottságukkal. Pl.: 2 farkú kutya párt. Egy semmi ökörségből elindítja 2 hobó, és jó üzlet lesz. De mondhatok PM-et, Lmp-t, Munkáspártot stb.
Ezen felül, ha valamit ellenez Pest 80%-a, akkor az ellen nem csak ez a max 1000 fős tömeg tüntetne.